"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Κώστας Κρούπης : Στον Δήμο Πύλης η ατιμωρησία και η ανοχή έχουν ημερομηνία λήξης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Πύλης αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα της, την 01/09/2014 είχε και έχει την πρόθεση και την βούληση να εργαστεί για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του μεγάλου και ανομοιογενούς Δήμου μας και να βρεθεί κοντά στους πολίτες και τις ανάγκες τους.
Οι οικονομικές όμως δυνατότητες του Δήμου μας είναι περιορισμένες μέχρι ανύπαρκτες για να ανταποκριθούμε στα πλείστα όσα προβλήματα των πολιτών μας.
Μία από τις αιτίες για την οικονομική μας δυσπραγία είναι η μη ανταπόκριση των δημοτών μας στις υποχρεώσεις τους που είναι η πληρωμή για τα δημοτικά ακίνητα που έχουν μισθωμένα, Δημοτικά τέλη κ.λ.π.
Κατανοούμε τις δυσκολίες στην παρούσα οικονομική κρίση αλλά δεν κατανοούμε την παντελή αδιαφορία.
Αυτές τις ημέρες θα λάβουν οι περισσότεροι από αυτούς ειδοποίηση μέσω δικαστικού επιμελητού για ανταπόκριση στις υποχρεώσεις τους. Αν παρ΄ όλα αυτά δεν ανταποκριθούν στις μακροχρόνιες οικονομικές υποχρεώσεις τους, – όσοι θα λάβουν ειδοποίηση και όσοι δεν λάβουν -, και δεν έλθουν σε επαφή με την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου, είμαστε υποχρεωμένοι κατά τον Νόμο να προβούμε σε εξώσεις – διοικητικές αποβολές και σε κάθε άλλη νομική ενέργεια σύμφωνα με τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων για την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου μας.
Η ατιμωρησία και η ανοχή έχουν ημερομηνία λήξης και είμεθα υποχρεωμένοι από τον Νόμο χωρίς διακρίσεις και καθυστερήσεις να στεναχωρήσουμε τους αδιάφορους κακοπληρωτές προκειμένου να μην υποφέρουν μόνιμα οι νόμιμοι και σωστοί φορολογούμενοι.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης