"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.1 C
Trikala

Κώστας Σπαθής , ο Τρικαλινός Instagrammer με τους 51.000 followers

lafarm

Σχετικά άρθρα

Cover photo credits: spathumpa

O Τρικαλινός Instagrammer Κώστας Σπαθής (spathumpa), με τους περισσότερους από 51.000 followers, μας μιλά για την πηγή έμπνευσής του, την αρχιτεκτονική, το Instagram, αλλά και τη φωτογραφία του από το ξενοδοχείο Ananti City Resort που έγινε εξώφυλλο στην Athens Voice. Απολαύστε τη συνέντευξή του παρακάτω!

Photo credits: spathumpa

Στο Instagram διατηρείς ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά accounts. Από πού εμπνέεσαι για τις φωτογραφίες σου;

Η αρχιτεκτονική μέσα απο κάθε της έκφραση αποτελεί για μένα πηγή εμπνευσης. Τον τελευταίο καιρό φωτογραφίζω την Ελλάδα απο ψηλά, οπότε καθε τι ευθύγραμμο, που εμπεριέχει αξονα συμμετρίας ή αποτελεί μονάδα μια στοίχισης κεντρίζει τον φωτογραφικό μου φακό.

Πώς το επάγγελμά σου ως αρχιτέκτονας συμβάλλει στον τρόπο που επιλέγεις να φωτογραφίσεις;

Κάθε τι που παράγεται μέσα απο τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό αποτελεί συνδυασμό ή ακολουθία των βασικών σχημάτων. Οι φωτογραφίες μου χαρακτηρίζονται κυρίως απο μια γραμμικότητα, από άξονες συμμετρίας και σημεία φυγής όπως και απο κάποιες βασικές αρχές της αρχιτεκτονικής. 

Photo credits: spathumpa

Μια πρόσφατη φωτογραφία σου από την πισίνα του Ananti City Resort επιλέχθηκε για εξώφυλλο στο καλοκαιρινό τεύχος της Athens Voice. Μίλησέ μας για αυτήν.

Ήταν αναπάντεχο αυτό που συνέβη με την Athens Voice. Συχνάζω στην πισίνα αυτή και στο Ananti City Resort που το θεωρώ ενα απο τα καλύτερα resort της χώρας μας και βγάζω πολλές φωτογραφίες στην τοποθεσία αυτή. Ήταν μια φωτογραφία απο ψηλά που δείχνει την αδερφή μου Νάνσυ ( @nansoumou) να κολυμπάει.

Η καταγωγή σου είναι από τα Τρίκαλα. Μοιράσου μαζί μας το αγαπημένο σου «μυστικό» της πόλης.

Τα Τρίκαλα ειναι μια πανέμορφη πόλη! Είναι για μένα μοναδική και δεν την συγκρίνω με καμία άλλη στην Ελλάδα. Τα μυστικά της είναι πολλά και θα πρέπει να την επισκεφθεί κάποιος για να τα μάθει. Ένας περίπατος στις όχθες του ποταμιού ειναι ένας πολύ καλός τρόπος να ξεκινήσεις να τα ανακαλύπτεις.

Ποια Instagram tips θα ήθελες να μοιραστείς με τους αναγνώστες μας;

Δεν υπάρχουν tips στο instagram. Αρκεί μονο να αποτυπώνεις τον εαυτό σου μέσα από αυτά που φωτογραφίζεις.

 

blog.tresorhotels.com/

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης