"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.1 C
Trikala

Κ. Αγοραστός : Άλλο συνεργασίες και άλλο συναλλαγές που οδηγούν σε υποτακτικούς

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

«Ως περιφερειακή αρχή είμαστε υπερκομματική. Για το λόγο αυτό και παρά το γεγονός ότι ο καθένας μας έχει κομματική ταυτότητα, στις προηγούμενες εκλογές το ποσοστό μας ήταν πολύ μεγαλύτερο από το τότε ποσοστό που συγκέντρωνε το κόμμα της Ν.Δ.»

Αυτό υπογράμμισε μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104.2 και στο Γιώργο Μπανάτσα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κω/νος Αγοραστός. Ο κ. Αγοραστός ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο και για δημοσιεύματα που τον φέρουν να στηρίζεται στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές εκτός από τη Ν.Δ. και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Με τον κ. Τσίπρα έχουμε μια καλή σχέση και θα έλεγα ότι μας αντιμετωπίζει με συμπάθεια. Ωστόσο θεωρώ ότι η κομματική νομενκλατούρα δεν θα επιτρέψει να υπάρξει μια τέτοια εξέλιξη στην κατεύθυνση στήριξης του συνδυασμού μας» απάντησε ο κ. Αγοραστός.

Στη συνέχεια ο περιφερειάρχης ρωτήθηκε από το Γιώργο Μπανάτσα και για το ενδεχόμενο ο κ Τσιλιμίγκας τον οποίο ανακοίνωσε το ΚΙΝ.ΑΛ. ότι θα στηρίξει ως υποψήφιο περιφερειάρχη, στα πλαίσια μιας ευρύτερης θεσσαλικής συνεργασίας όπως φημολογείται με Αλεξάκο , Καλογιάννη, να στηριχθεί και από το ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν συμβεί αυτό δεν θα μιλάμε για συνεργασία αλλά για συναλλαγή, η οποία συναλλαγή οδηγεί σε υποτακτικούς. Και οι υποτακτικοί συνήθως εξυπηρετούν ολιγάρχες» υπογράμμισε ο περιφερειάρχης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης