"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

κ. Αλέκο, μην κάνεις τον… “Αλέκο” !

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ποιον κοροϊδεύετε κ. Αλέκο; Πείτε και καμιά αλήθεια!


Με ιδιαίτερη χαρά ενημερωθήκαμε σήμερα μέσα από… πανηγυρικό δελτίο τύπου του Δημάρχου Μετεώρων κ. Θοδωρή Αλέκου προχωράει το γιγάντιο έργο της αποχέτευσης ομβρίων της Καλαμπάκας.

Για το συγκεκριμένο  έργο είχε γίνει αποδοχή των χρημάτων το Καλοκαίρι του 2019 (!!!) πριν την αποχώρηση της Δημοτικής Αρχής του Χρήστου Σινάνη.

Το μόνο που έπρεπε να κάνουν ο κ. Αλέκος και η Δημοτική του αρχή από τότε που ανέλαβαν ήταν να δημοπρατήσουν το έργο. Και το έκαναν… 2 χρόνια μετά!!!…  

Άρα αντί να κομπάζει ο κ. Αλέκος ότι δήθεν ο ίδιος ενήργησε για το έργο, θα ήταν καλό να ζητήσει μια συγνώμη από τους Καλαμπακιώτες και… να πάμε παρακάτω.

Να εξηγήσει στους Καλαμπακιώτες γιατί στα 2,5 χρόνια της θητείας του δεν προχώρησε, ως όφειλε, το έργο που ήταν ενταγμένο από τη Δημοτική Αρχή Σινάνη και δεν αξιοποίησε την εξασφαλισμένη χρηματοδότησή του.

Να εξηγήσει γιατί κάνει παιχνίδια στη πλάτη των συνδημοτών μας θέλοντας ματαίως να μας πείσει ότι… «δουλεύει» μέσα στις εορταστικές μέρες.

Θα χαιρόμασταν πολύ, θα τον επικροτούσαμε και θα τον στηρίζαμε αν ήταν ειλικρινής και αν δούλευε πραγματικά και όχι για τα μάτια του κόσμου.

Οι Καλαμπακιώτες κ. Αλέκο έχουν και νου και γνώση. Και έχουν και μνήμη. Ευτυχώς. Κοροϊδία ΤΕΛΟΣ.

«ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης