"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Κ. Σκρέκας: «Το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι η δραχμή»

lafarm

Σχετικά άρθρα

skrekas2
Λάβρος για τους Κυβερνητικούς χειρισμούς ήταν κατά την παρουσία του στην πολιτική εκπομπή της ΕΡΤ1 ο κ. Κώστας Σκρέκας. Ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων και Πρώην Υπουργός υπογράμμισε ότι «πρέπει να διασφαλίσουμε ότι ο λαός θα φτάσει με νηφαλιότητα στην κάλπη του δημοψηφίσματος και θα αποφασίσει με τη γνώση και όχι με το θυμικό. Θέλω επίσης να υπογραμμίσω ότι είναι ανάγκη ο κόσμος να ενημερωθεί.
Τονίζω επίσης ότι κανείς δεν είναι πιο πατριώτης από τον άλλο. Δεν γίνεται να κατηγορούν όποιους ψηφίζουν «ΝΑΙ» στην Ευρώπη να τους χαρακτηρίζουν προδότες. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι».

«Πέντε μήνες διαπραγματεύεται αυτή η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» συνέχισε ο κ. Κ. Σκρέκας «και το βασικό της επιχείρημα είναι ότι θα μας εξασφαλίσει μια καλύτερη και πιο αξιοπρεπή συμφωνία. Και φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε συνταξιούχους στις ουρές και απλό κόσμο να περιμένει να βγάλει 60 €. Έκλεισαν τις Τράπεζες και οδηγούν τον κόσμο σε διχασμό».
«Εμείς λέμε «ΝΑΙ» γιατί έτσι παραμένουμε στην καρδιά της Ευρώπης» τόνισε στη συνέχεια ο κ. Κ. Σκρέκας «και κερδίζουμε τα 35 δις € από το πακέτο Γιούνκερ, τη στήριξη όλων των κοινωνικών δομών των Δήμων και την συνέχιση των μεγάλων έργων. Εκείνοι δεν μας λένε τι έχει μετά το «Όχι». Μας λένε ότι θα πάνε να διαπραγματευτούν τη στιγμή που όλοι οι εταίροι μας στην Ευρώπη έχουν διαμηνύσει ότι το «Όχι» σημαίνει έξοδο από το Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Να μας πουν ποιο είναι το σχέδιό τους. Το σχέδιό τους είναι η δραχμή»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης