"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23 C
Trikala

Λάκης Λαζόπουλος: Σενάρια επιστράτευσης στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Λίγες εβδομάδες πριν την διαφαινόμενη ανακοίνωση της ημερομηνίας των βουλευτικών εκλογών από τον πρωθυπουργό και στον ΣΥΡΙΖΑ καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ενδυνάμωσης των περιφερειακών ψηφοδελτίων.

Με το ιστορικό προηγούμενο να καταμαρτυρά την αδυναμία της Κουμουνδούρου να ρίξει στη μάχη ανταγωνιστικά ψηφοδέλτια, ιδιαίτερα εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, όλα δείχνουν πως πλέον υπάρχει σαφής πρόθεση να εισέλθουν στη μάχη της ψήφου με «λαμπερά» ονόματα – ψηφοσυλλέκτες.

Όπως ανέφερε πρόσφατο ρεπορτάζ του iefimerida, η γνωστή τραγουδίστρια Τάνια Τσανακλίδου δέχεται ασφυκτικό πρέσινγκ για να πει το ναι και να είναι στο ψηφοδέλτιο της Ά Θεσσαλονίκης ή στη Μαγνησία, στο Βόρειο τομέα της Αθήνας αναμένεται να κατέβει ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, ενώ κοντά στην κάθοδο είναι και η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου.

Ένα ακόμη πρόσωπο που έχει ακουστεί πολύ είναι για τον νότιο τομέα είναι αυτό του γνωστού τραγουδιστή Μιθριδάτη αλλά και η υποψηφιότητα της Ζαχαρούλας Τσιριγώτη, η οποία έχει διατελέσει πρώτη γυναίκα αντιστράτηγος της ελληνικής αστυνομίας. Στις εκπλήξεις που ακούγονται εδώ και καιρό είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα , η σύζυγος του αδικοχαμένου Ολυμπιονίκη και τέως αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Νικολαΐδη και δημοσιογράφος Δώρα Τσαμπάζη, ενώ υπάρχει «φλερτ» και με τον Απόστολο Σπυρόπουλο, γιο του αείμνηστου πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αντίστοιχες προσπάθειες καταβάλλονται και στη Λάρισα όπου αυτή τη στιγμή ο Βασίλης Κόκκαλης όντας σχεδόν ο μοναδικός κοινοβουλευτικά δραστήριος «παίζει μπάλα» κυριολεκτικά μόνος του. Υπό το πρίσμα αυτό, τις τελευταίες ημέρες διακινείται στα παραπολιτικά πηγαδάκια το όνομα του Λάκη Λαζόπουλου, που σίγουρα θα ανέπτυσσε μία διαφορετική δυναμική, σε μία εκλογική περιφέρεια που για τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί προτεραιότητα, κάτι που εξάλλου είχε γίνει σαφές και με την υποψηφιότητα του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα στο πρόσφατο παρελθόν.

Όλα αυτά ανεπισήμως βέβαια, καθώς επισήμως, όπως πληροφορούμαστε από πηγές της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει τίποτε που να επιβεβαιώνει το παραπάνω σενάριο. Ούτε και να το διαψεύδει φυσικά.

Το αν ο δημοφιλής ηθοποιός το επιθυμεί ή αν πρόκειται απλά για ευσεβή πόθο του Αλέξη Τσίπρα, αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε πάντως σχετικά σύντομα…

newsroom onlarissa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης