"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Λάρισα: «Μίλησε» το DNA για το μπέρδεμα με τα δύο μωρά – Η μητέρα τα θήλασε και τα δύο – Όσα περιγράφει ο πατέρας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τη χειρότερη εμπειρία έζησαν τα δύο ζευγάρια στη Λάρισα αφού έγινε μπέρδεμα σε ιδιωτική κλινική και τους έδωσαν άλλα μωρά. Πρόκειται για την υπόθεση που συντάραξε τη Λάρισα πριν έναν περίπου μήνα.

Η μητέρα κράτησε στην αγκαλιά της και θήλασε δύο διαφορετικά βρέφη. Αποφάσισε να προχωρήσει με το σύζυγό της σε τεστ DNA και το αποτέλεσμα τους λύτρωσε, όπως λέει ο πατέρας του μωρού στο Star.

Τώρα ξεκινά η καινούρια ζωή για το ζευγάρι στη Λάρισα που περίμενε ένα μήνα να μάθει αν το μωρό που μεγαλώνουν είναι το δικό τους, μετά το μπέρδεμα που έγινε στην ιδιωτική μαιευτική κλινική. Δεν ήξεραν εδώ και ένα μήνα αν το νεογέννητο που έχουν στο σπίτι τους είναι το δικό τους… Στις δύο φωτογραφίες που εξασφάλισε το Star βλέπουμε τη μητέρα να κρατάει στην αγκαλιά της δύο διαφορετικά βρέφη, το λάθος μωρό όπως αποδείχθηκε στην πρώτη φωτογραφία, και το σωστό μωρό στη δεύτερη φωτογραφία… Όπως τους ανακοίνωσαν από την ιδιωτική κλινική, είχε γίνει μπέρδεμα με το μωρό, καταγγέλει ο πατέρας.

«Aλλαξαν όλα σε μια στιγμή…Δε χαρήκαμε τις πρώτες στιγμές…Μας είπαν “αυτό είναι το μωρό σας”» θυμάται ο πατέρας.

Το τεστ DNA ήταν μονόδρομος για το ζευγάρι που επέστρεψε στο σπίτι του με το δεύτερο μωρό. Ζούσαν καθημερινά με την αμφιβολία μήπως έγινε λάθος και θα έπρεπε να το επιστρέψουν. Τα αποτελέσματα, όμως, τους ανακούφισαν.

«Ένα μήνα αγκαλιάζαμε το παιδί και αναρωτιόμασταν μήπως δεν είναι πάλι αυτό. Ευτυχώς έγινε το τεστ DNA και είναι δικό μας» είπε ο πατέρας.

Η 30χρονη μητέρα μόλις είδε το πρώτο μωρό το πήρε αμέσως στην αγκαλιά της για να το θηλάσει…Τα συναισθήματα ήταν πρωτόγνωρα. O πατέρας μάλιστα το φωτογράφισε, το έστειλε στους συγγενείς και του είπαν ότι μοιάζει σε εκείνον…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης