"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Λάρισα: Την έστησε με πλακάτ έξω από την επιχείρηση του αδερφού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια ιδιαίτερα ασυνήθιστη σκηνή το πρωί της Πέμπτης έξω από μεγάλη εμπορική επιχείρηση στη Λάρισα. Και όταν λέμε “μεγάλη” εννοούμε ότι καταγράφει ετήσιες εισπράξεις αρκετών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Απέναντι από την είσοδο των γραφείων της επιχείρησης, τα οποία στεγάζονται σε κτίριο γνωστού δρόμου, εμφανίστηκε ένα τζιπ μάρκας BMW. Ο οδηγός του στάθμευσε το όχημα στο πεζοδρόμιο και βγήκε μεταφέροντας μαζί μια …καρέκλα και ένα χάρτινο ρολό. Αμέσως διέσχισε το δρόμο και έφτασε έξω από την είσοδο του κτιρίου. Εκεί κάθισε στην καρέκλα και ξεδίπλωσε το χάρτινο ρολό που δεν ήταν παρά ένα πλακάτ το οποίο έγραφε: “Διαμαρτυρία”.

Παρά τις συστάσεις να αποχωρήσει, εκείνος αρνήθηκε πεισματικά και παρέμεινε στην καρέκλα επί ώρες, προκαλώντας τις εύλογες απορίες των περαστικών.

Κάποια στιγμή στο σημείο κατέφθασε περιπολικό της αστυνομίας. Το πλήρωμα είχε μια συνομιλία μαζί του και τελικά, εκείνος, λίγη ώρα αργότερα, αποχώρησε ειρηνικά, παίρνοντας μαζί την καρέκλα και το χάρτινο πλακάτ.

Πρόκειται για πικρή ιστορία. Ο διαμαρτυρόμενος είναι μέτοχος της συγκεκριμένης εταιρείας και μάλιστα αδερφός του ιδρυτή και μεγαλομετόχου αυτής, η οποία έχει υποκαταστήματα και σε άλλες γειτονικές πρωτεύουσες. Τα δύο αδέρφια ήρθαν σε ρήξη και οι διαφορές τους οδηγήθηκαν στα δικαστήρια όπου ο μεγαλομέτοχος δικαιώθηκε. Το δεδικασμένο, όμως, δεν αποδέχεται ο μικρός μέτοχος της εταιρείας που τυχαίνει να είναι και ο μικρότερος αδερφός. Το σημερινό επεισόδιο είναι συνέχεια άλλων, παλαιότερων και εντονότερων, που έληξαν με την επέμβαση της αστυνομίας. Με άλλα λόγια ένα οικογενειακό δράμα σε συνέχειες. Ως εκ τούτου ονόματα και φωτογραφίες περιττεύουν.

thessaliaeconomy.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης