"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Λάρισα – Aπίστευτο τροχαίο στο AEL FC ARENA! Λαρισαίος οπαδός πήγε για εισιτήριο και τράκαρε… μόνος του!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αυτό θα πει… αμόκ για ένα εισιτήριο για τον κυριακάτικο αγώνα της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό! Λαρισαίος συνοπαδός πήγε σήμερα το μεσημέρι στο AEL FC ARENA για να προμηθευτεί από τα εκδοτήρια όπισθεν της θύρας 23 εισιτήριο για το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Μόνο που πάνω στην »κάψα» του για το »μαγικό χαρτάκι», δεν πρέπει να έβλεπε τίποτα μπροστά του! Κάπως έτσι λοιπόν δεν πρόσεξε το κράσπεδο που υπάρχει σε ένα σημείο λίγο πριν τα εκδοτήρια και έπεσε πάνω του με φόρα! Οι φωτογραφίες του Postlarissa τα λένε όλα…

 

Ο άτυχος οπαδός έπαθε μεγάλη ζημιά στο αυτοκίνητο του ενώ όπως βλέπετε και στη ΦΩΤΟ χτύπησε και ο ίδιος το κεφάλι του με δύναμη στο παρμπρίζ,

με αποτέλεσμα να ραγίσει και να σπάσει σε κάποια σημεία το τζάμι. Ευτυχώς ο οδηγός του ΙΧ είναι »σκληρό καρύδι», »σιδεροκέφαλος» και δεν έπαθε κάτι σοβαρό. Και για καλή του τύχη έσπευσε προς βοήθεια του ο… Αλέξης Κούγιας!

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ (μα όλα τα μαθαίνει;;;) που βρίσκεται στη Λάρισα αρχικά βγήκε τηλεφωνικά στο ΑΕΛ RADIO και αφού εξέφρασε τη λύπη του για το ατυχές συμβάν, υποσχέθηκε στον »βυσσινί» οπαδό πως τα έξοδα για την επισκευή του ΙΧ σε περίπτωση που δεν τα καλύπτει η ασφάλεια, θα τα καλύψει η ΠΑΕ ΑΕΛ! Και όχι μόνο αυτό: λίγα λεπτά μετά ο Κούγιας ήταν εκει, στο ΑΕL FC ARENA για να δει από κοντά τι είχε συμβεί. Επανέλαβε λοιπόν στον άτυχο Λαρισαίο οδηγό ότι θα αναλάβει τη ζημιά η ΠΑΕ και αφού του ευχήθηκε περαστικά, αποχώρησε.

Υ.Γ. Αυτά παθαίνεις άμα πηγαίνεις με κόκκινο »της φωτιάς» αυτοκίνητο και… βολιώτικες πινακίδες (τις καλύψαμε για ευνόητους λόγους) να πάρεις εισιτήριο για το ματς με τον Ολυμπιακό! Και η πλάκα είναι πως ο φίλος μας που την πάτησε με το κράσπεδο και Λαρισαίος είναι και ΑΕΛάρας… Απλά και οι βολιώτικες πινακίδες και το χρώμα στο αυτοκίνητο, έτυχαν. ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ!

(Περαστικά »Τεό»…)

postlarissa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης