"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19 C
Trikala

Λίμνη Λογγά καλεί Σκρέκα !! Over !!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ιδιαίτερα ευμενή τα σχόλια από φορείς και ιδιώτες για την παρέμβαση Σκρέκα αναφορικά με τον Περιπατητικό και Ποδηλατικό Τουρισμό στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Μια νέα παρέμβαση έρχεται από ένα τόπο απαράμιλλης ομορφιάς και παρθένου φυσικού περιβάλλοντος.

Έρχεται από την πανέμορφη περιοχή της λίμνης Λογγά με την τοπική κοινότητα να ζητά την ένταξη της ευρύτερης περιοχή στο πρόγραμμα περιπατητικών και ποδηλατικών υποδομών.

Η επιστολή

Αξιότιμε κ. Υπουργέ
Με µεγάλη χαρά υποδεχθήκαµε την είδηση ότι µε πρωτοβουλία σας εντάχθηκε στο Πράσινο Ταμείο της Ε.Ε. η χρηματοδότηση του έργου της ανάπτυξης περιπατητικών καὶ ποδηλατικών υποδομών στην.
Περιφέρεια Θεσσαλίας και ειδικότερα στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Όπωςγνωρίζετε κ. Υπουργέ, η Τοπική Κοινότητα Λογγάς ανήκει στον Δήμο Μετεώρων της Π.Ε. Τρικάλων, βρίσκεται σε υψόμετρο χιλίων μέτρων επί των ορέων των Αντιχασίων, επί του οδικού άξονα
Μετεώρων-Ολύμπου, σε απόσταση μόλις τριάντα πέντε χιλιομέτρων. από το πέτρινο δάσος των Μετεώρων, περιβάλλεται από ένα πανέμορφο δάσος οξυάς καὶ βελανιδιάς, ἰσως το μεγαλύτερο των
Βαλκανίων, και πλέον χαρακτηρίζεται από την παρακείμενη και πανέμορφη λίμνη Λογγά, η οποία ήδη µε έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας αναμορφώνεται και αναδεικνύεται.


Θα ήταν μέγιστη ώθηση στην περιβαλλοντολογική και τουριστική ανάπτυξη της Κοινότητάς µας αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Τυμφαίων η ένταξη στο ως άνω πρόγραµµα του έργου της χάραξης και
διαμόρφωσης περιπατητικών και ποδηλατικών διαδρομών στην περιοχή µας, σε ἑναν τόπο και ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς και παρθένου φυσικού περιβάλλοντος.


Για τον λόγο αυτό κ. Υπουργέ θα θέλαμε την συνηγορία σας προς ένταξη της Τοπικής µας Κοινότητας στο εν λόγω πρόγραµµα, πιστεύοντας ακράδαντα ὁτι το περιβαλλοντικό και αναπτυξιακό του
αποτύπωμα θα εἶναι ιδιαίτερα ευκρινές και ευδιάκριτο στους κατοίκους της περιοχής αλλά σε κάθε ενδιαφερόμενο, Έλληνα και Ευρωπαίο επισκέπτη.
Τρίκαλα 9-7-2021
O Πρόεδρος τηςΤ.Κ. Λογγάς

Σωκράτης Γκόγκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης