"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Λαμπερή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμο Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με γιορτινό κλίμα σε μια γιορτινή πόλη, ο Δήμος Τρικκαίων φωταγωγεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης των Τρικάλων. Το απόγευμα της Τετάρτης 3 Δεκεμβρίου 2014, τρεις εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα, αλλά με τη μαγεία του Μύλου των Ξωτικών να κατακλύζει την πόλη, όλα είναι έτοιμα για το λαμπερό φως στα Τρίκαλα.
Για φέτος επελέγη ένας άκρως εντυπωσιακός στολισμός, αλλά κυρίως προτιμήθηκε η ουσιαστική σύμπραξη του Δήμου Τρικκαίων και επιχειρηματιών της πόλης. Συγκεκριμένα, με ελάχιστο κόστος για τον Δήμο και τους δημότες, επιχειρηματίες κλήθηκαν από το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων να συμβάλλουν στη λαμπερή γιορτή, υιοθετώντας μια νέα πρακτική, που στοχεύει στην αναβάθμιση της συνεργασίας, προς όφελος όλων και κυρίως των πολιτών.
Το δε φετινό πρόγραμμα, είναι επίσης στοχευμένο, γιορτινό και ουσιαστικό. Νεράιδες, ξωτικά, μάγοι, καλικάντζαροι, θα ξεκινήσουν νωρίς το απόγευμα από τον «Μύλο των Ξωτικών».
Με χορό, τραγούδι, παιχνίδια και κέφι, θα διασχίσουν ολόκληρη την οδό Ασκληπιού, ξεσηκώνοντας τους θαμώνες από τις θέσεις τους, καλώντας όλους και όλες – τρικαλινούς και επισκέπτες – στην κεντρική πλατεία.
Εκεί, παίρνει σειρά η Δημοτική Χορωδία και η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων. Με νότες γιορτινές, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια, θα μας εισαγάγουν στο πνεύμα των Χριστουγέννω, απλώνοντας μουσικές εικόνες στην πόλη. Στις 7 το απόγευμα, ο Δήμαρχος Τρικκαίων θα φωταγωγήσει το δέντρο και αμέσως μετά, θα αναλάβει… δράση, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και dj Θέμης Γεωργαντάς. Με τη μουσική του, μας καλεί σε ένα νεανικό πάρτυ για όλους, σε μια κεφάτη και χαρούμενη γιορτή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης