"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14 C
Trikala

Λαρισαίος ο πυροσβέστης που έχασε τη ζωή του

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ενας ακόμη Λαρισαίος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του στη μάχη με τις φλόγες. Πρόκειται για τον 33χρονο Ματθαίο Μάντζιο που έχει το πατρικό του σπίτι στα Ηπειρώτικα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή χθες την ώρα του καθήκοντος όταν έχασε τις αισθήσεις του παλεύοντας να σβήσει τη φωτιά που ξέσπασε σε κατάστημα στον Πειραιά. Ο άτυχος Λαρισαίος πυροσβέστης, υπηρετούσε στον 5ο Πυροσβεστικό Σταθμό Καλλιθεάς.

Την ώρα του καθήκοντος στη μάχη με τις φλόγες είχαν χάσει τη ζωή τους άλλου δύο Λαρισαίοι πυροσβέστες ο Γιάννης Κράγιας και ο Σταύρος Καρβουνιάρης από την Αγιά.

 Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο άτυχος Υπαξιωματικός έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να διασώσει μια γυναίκα 44 ετών, η οποία είχε εγκλωβιστεί σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας, ενώ είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά σε ισόγειο κατάστημα υδραυλικών την 12η Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Φάληρο Αττικής.
Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1981, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2007, ενώ το 2009 αποφοίτησε από την Πυροσβεστική Ακαδημία με το βαθμό του Αρχιπυροσβέστη.
Ήταν άγαμος .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης