"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Λειβαδάς – Πολυχρονίδη σήμερα στη Σουίτα

lafarm

Σχετικά άρθρα

ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ – ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ  Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

 lei1 Ο Κώστας Λειβαδάς και η Μαριάννα Πολυχρονίδη παλιοί φίλοι και μόνιμοι συνεργάτες τα τελευταία 5 χρόνια, ξεκινούν μια σειρά παραστάσεων με αφορμή το νέο τους τραγούδι 《(Νά’μαστε)ΣΑΝ ΑΠΟΨΕ ΠΑΝΤΑ》. Το έγραψε ο Κώστας για τη νέα  πολύ πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 Κύπρου 《Πρώτη Σταγόνα》 όπου πρωταγωνιστεί η Μαριάννα και το τραγουδούν μαζί στους τίτλους έναρξης.

  Η Μαριάννα, με ιδιαίτερο ταλέντο στις μεταμορφώσεις από τις παραστάσεις των εφηβικών της χρόνων στο Ηράκλειο Κρήτης μέχρι τις τηλεοπτικές σειρές που ξεχώρισε και αγαπήθηκε απ΄το κοινό (  « Με θέα στο πέλαγο», «Της αγάπης μαχαιριά»,  «Εξαφάνιση», «Τα μυστικά της Εδέμ») μπήκε στα βαθιά του θεάτρου με τον «Άμλετ» του Μιχάλη Κακογιάννη,  και τον «Διγενή Ακρίτα» του Νίκου Κούνδουρου. Και μετά ήρθε ο Φασουλής, ο Βαλτινός, ο Βόγλης, κι άλλοι σημαντικοί σκηνοθέτες. Τελευταίες  συνεργασίες της με τον Θέμη Μουμουλίδη και το θέατρο Badminton για το 《ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ》του Ιάκωβου Καμπανέλλη και με το κέντρο πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος για τον 《Βασιλιά Ληρ》 του William Shakespeare. Στο τραγούδι μακρά η συνεργασία της με το Λουδοβίκο των Ανωγείων και αργότερα σημαντική η συνάντηση με τον Σωκράτη Μάλαμα, ενώ με τον Κώστα μετά το νέο τους τραγούδι, ετοιμάζονται σύντομα να συνεργαστούν και δισκογραφικά. 

  Ο Κώστας Λειβαδάς έχει υπογράψει πάνω από 200 τραγούδια για τον εαυτό του και μερικούς απ’τουςσημαντικότερους  Έλληνες ερμηνευτές (Λιδάκης, Τσαλιγοπούλου, Γαλάνη, Παπακωνσταντίνου, Σκουλάς, Κότσιρας, Τρίφωνο, Μπάμπαλη, Στόκας, Κούτρας κ.α.) Συνεργάστηκε με συνθέτες και τραγουδοποιούς ήρωές του (Ανδρέου, Κραουνάκης, Πορτοκάλογλου, Κατσιμίχας, Θηβαίος) και στιχουργούς που θαύμαζε βαθιά τη δουλειά τους (Ελευθερίου, Γκόνης, Νικολακοπούλου, Ιωάννου, Φασουλάς κ.α.) ενώ παράλληλα υπέγραψε μουσική για το θέατρο, το σινεμά, την τηλεόραση, (αστυνόμος Μπέκας, κ.α.). 

  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια του Κώστα, απ’το «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» (με το Γιώργο Δημητριάδη) ως τα «Παιδιά των δρόμων», το «Πιάσε με», το «Για να σε συναντήσω» και το «Μοίρα μου έγινες» ως το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα» το «Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα», την《Επιμονή σου》και φυσικά το ολοκαίνουργιο 《(Να’μαστε) ΣΑΝ ΑΠΟΨΕ ΠΑΝΤΑ》που θα παιχτεί για πρώτη φορά ζωντανά!

Αγαπημένα τραγούδια της Μαριάννας , του Κώστα και διαλεγμένα απ’όλο το εύρος του ελληνικού τραγουδιού και τους θησαυρούς του.

  Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν. Καλή ακρόαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης