"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Λες και οι τιμές ενοικίασης των ακινήτων δεν είναι πλέον κλοπή- Δεν έχει μπει φρένο στο τι ζητάει ο καθένας και η καθεμιά για στέγη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η κυβέρνηση αποφάσισε για τον Νοέμβριο την υποχρεωτική μείωση των ενοικίων στο 40% στις περιοχές που είναι σε ζώνη αυξημένης επιτήρησης στις επιχειρήσεις που πλήττονται από το λοκ ντάουν λόγω κόβιντ, σε εργαζόμενους που η σύμβασή τους αναστέλλεται, σε φοιτητές που οι γονείς τους βρίσκονται επίσης σε αναστολή εργασίας.
Και βγαίνει η ομοσπονδία ιδιοκτητών και διαμαρτύρεται γιατί υπάρχει επέκταση και σε κλάδους που δεν παραμένουν κλειστοί.
Λες και οι τιμές ενοικίασης των ακινήτων δεν είναι πλέον κλοπή χωρίς να έχει μπει φρένο στο τι ζητάει ο καθένας και η καθεμιά για στέγη.
Λες και σε αυτή τη συνθήκη που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, που πολλοί δεν έχουν τα στοιχειώδη για την επιβίωση τους και σχεδόν όλοι είμαστε στα πρόθυρα της κατάθλιψης, θα τρέχουμε χαρούμενοι να αγοράζουμε βρακιά και τσάντες για να ανθίσει το λιανεμπόριο.
Ιδιοκτησία. Πόσο μπορεί να ξιπάζει τον άνθρωπο…

Η.Δ.

H.Δ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τον ιδιοκτήτη ακινήτων δεν τον «ξιπάζει» η ακίνητη περιουσία, αλλά ο ΕΝΦΙΑ, ο φόρος εισοδήματος από τα ενοίκια, το κόστος αγοράς και συντήρησης του ακινήτου..
    Μπείτε στον κόπο να ρωτήσετε πόσο κοστίζουν όλα τα παραπάνω πριν εκφράσετε τους χαρακτηρισμούς σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης