"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.6 C
Trikala

Λύσεις για γραφεία… υπάρχουν! Τις θέλουν όμως;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παράπονα εκφράζουν δεξιά και αριστερά οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Πύλης για το γεγονός ότι δεν έχουν δικά τους γραφεία στο Δημαρχείο προκειμένου να μπορέσουν να  ασκήσουν τα καθημερινά τους καθήκοντα.

Φαινομενικά μέχρι εδώ φαίνεται σωστό. Δεν μπορεί οι άνθρωποι να στέκονται όλη μέρα όρθιοι και να γυρίζουν στις καφετέριες, όμως δεν είναι έτσι και ούτε τυχαίο είναι… Φταίει που ο δήμαρχος δεν αφήνει εκκλησία για εκκλησία ευελπιστώντας στη βοήθεια των Αγίων!

Ο κ. Βύρων Κατσίβελος, λοιπόν, είναι αντιδήμαρχος και στη Δημοτική Ενότητα Πιαλείων όπου στη Φήκη υπάρχει ολόκληρο Δημαρχείο στη διάθεσή του. Ο κ. Σταύρος Ζιάκας είναι αντιδήμαρχος και στη Δημοτική Ενότητα Γόμφων και στη Λυγαριά υπάρχει ένα υπέροχο δημαρχείο για να ασκεί τα καθήκοντά του. Το ίδιο και για τον κ. Νίκο Τόλια, αφού, ως αντιδήμαρχος και στη Δημοτική Ενότητα Πινδαίων, μπορεί να εγκατασταθεί στα πολύ ωραία γραφεία που υπάρχουν στα Στουρναρέικα. Οσο για τον κ. Στέφανο Καλαμαρά, υπάρχουν όμορφα γραφεία του Δήμου στην Ελάτη, ενώ για τον κ. Κώστα Κρούπη ένα γραφείο στην Πύλη θα βρεθεί, δεν μπορεί.

Μα είναι δυνατόν όλοι οι αντιδήμαρχοι να θέλουν γραφεία στην έδρα του Δήμου, λες και στις Δημοτικές Ενότητες οι πολίτες είναι δεύτερης κατηγορίας;

Πολλές φορές κάνουμε ατελείωτες αναλύσεις για τον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης και προσπαθούμε να βρούμε λογικές εξηγήσεις. Με την επιμονή των αντιδημάρχων του Δήμου Πύλης, άλλη λογική εξήγηση δεν υπάρχει, εκτός από το ότι θέλουν γραφεία μόνο στην έδρα του Δήμου. Εξάλλου, για εργασίες για τις άλλες τους αρμοδιότητες, υπάρχουν και τα τηλέφωνα… Ας μην ψάχνουν δικαιολογίες και για αυτό. Ή, τέλος πάντων, ας πηγαινοέρχονται κι ας αφιερώνουν μερικές ώρες, με σωστό προγραμματισμό, να ασχολούνται με τις αρμοδιότητές τους στο Δημαρχείο και μετά να φεύγουν για τις δημοτικές ενότητες. Εξάλλου, όλοι στο «Σύζευξις» είναι, ούτε καν τοπικό δεν είναι το τηλεφώνημα, παρά μόνο ενδοϋπηρεσιακό. Λύσεις… υπάρχουν!
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης