"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Μάκης Βορίδης στην TRT και στον Κώστα Κωστούλα : Οδεύουμε ολοταχώς για ιδιωτικό ΕΛΓΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σημαντικές ειδήσεις “έβγαλε” η συνέντευξη στο Θεσσαλικό τηλεοπτικό κανάλι TRT και στο δημοσιογράφο Κώστα Κωστούλα,του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Βορίδη που μεταδόθηκε τη περασμένη τετάρτη το βράδυ.


Δήλωσε, ότι η αναδιάρθρωση του ΕΛΓΑ και η εμπλοκή της ιδιωτικής ασφάλισης στο νέο μοντέλο που επεξεργάζεται ειδική επιτροπή που έχει συγκροτηθεί στο Υπουργείο, αποτελεί άμεση προτεραιότητα για τη κυβέρνηση. 


Επίσης εξήγγειλε ότι με το νέο νομοσχέδιο που θα έρθει προσεχώς στη βουλή, θα ενισχυθούν οι συλλογικότητες και οι συνεταιρισμοί, ενώ θα γίνουν όλες οι αναγκαίες προσπάθειες, να βρεθεί ένα σταθερό αντιστάθμισμα στη φορολογία, προκειμένου να επιτευχθεί η πολυπόθητη μείωση στο αγροτικό πετρέλαιο.


Ανακοίνωσε επίσης, ότι θα γίνει πιο αυστηρό το θεσμικό πλαίσιο για τα ΠΟΠ προϊόντα και θα ενισχυθεί η ποινική δίωξη, οι έλεγχοι αλλά και τα πρόστιμα, για τις παράνομες ελληνοποιήσεις.


Στόχος της ηγεσίας του Υπουργείου, είναι η αύξηση της ανταγωνιστικότητας και η μείωση του κόστους παραγωγής του πρωτογενούς τομέα της χώρας, είπε ο κ.Βορίδης κλείνοντας.

Κων.Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης