"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Μένουμε Τρίκαλα : Ως πότε θα υποχρεώνονται να «συνυπάρχουν» οι παραγωγοί της λαϊκής αγοράς με τα Αστικά λεωφορεία;

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Ένα σοβαρό πρόβλημα που δεν είναι μόνον κυκλοφοριακό ταλαιπωρεί κυρίως, τους παραγωγούς της λαϊκής αγοράς που χρόνια τώρα λειτουργούν στην 28ης Οκτωβρίου, στο κέντρο της πόλης. Κάποιοι δημοτικοί άρχοντες, (με διδακτορικό συγκοινωνιολόγου), αποφάσισαν να εγκαταστήσουν τον Τερματικό Σταθμό του Αστικού ΚΤΕΛ, στο ίδιο χώρο με αυτόν που χρησιμοποιούν οι παραγωγοί αγροτικών προϊόντων για να πωλούν τα προϊόντα τους.
Το πρόβλημα εκκρεμεί τουλάχιστον οκτώ χρόνια και έχει προκαλέσει πολλές φορές εντάσεις, μέχρι και ξυλοδαρμούς. (στη φωτογραφία, παραγωγοί δέρνουν τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ).

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Και, ενώ εδώ και ένα χρόνο η παρούσα δημοτική αρχή είχε διακηρύξει, (Trikki press 21 Σεπτεμβρίου 2017), την επίλυση του προβλήματος με την απομάκρυνση του Τερματικού Σταθμού, έχει αναβάλλει τη λήψη αποφάσεων … για τις επόμενες εκλογές. Υπήρξαν και υπάρχουν προτάσεις για τη θέση που θα μπορούσε να οριστεί ως Τερματικός Σταθμός του Αστικού ΚΤΕΛ. Ένα είναι βέβαιο: Δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτή η παρωδία της «επάλληλης» λειτουργίας δύο κοινωνικών ομάδων.
Στη “έξυπνη πόλη” μπορεί το “λεωφορείο χωρίς οδηγό να έπεφτε πάνω σε περίπτερα, αλλά, τα αστικά λεωφορεία τρακάρουν πάνω σε πάγκους παραγωγών της Λαϊκής Αγοράς”.
Για το «Μένουμε Τρίκαλα», η απομάκρυνση του Τερματικού Σταθμού του Αστικού ΚΤΕΛ από την 28ης Οκτωβρίου είναι απαράβατος προγραμματικός όρος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης