"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

ΜέΡΑ 25 Tρικάλων : Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στο κόστος της ενέργειας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον συμπατριώτη υπουργό ενέργειας που κάνει γιορτές στα Τρίκαλα, χαρίζοντας του σαν χριστουγεννιάτικο δώρο ένα χάρτη που κυκλοφορεί στις επίσημες ιστοσελίδες για το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ένα χάρτη που αποδεικνύει ότι η χώρα μας στέφεται καθημερινή πρωταθλήτρια στις τιμές της ενέργειας, την ίδια ώρα που η «Μητσοτάκης Α.Ε.» μιλάει για “εισαγόμενη ακρίβεια”.

Προφανώς η ίδια ακρίβεια δεν «εισάγεται» στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες και προφανώς ο κ. Μητσοτάκης είναι ο πρωταθλητής σε αυτές τις «εισαγωγές»!!!

Αυτά όμως συμβαίνουν όταν υπάρχει μια ολιγαρχική μαφία στο ηλεκτρικό ρεύμα που εκμεταλλεύεται το αποτρόπαιο «Χρηματιστήριο» Ενέργειας σε βάρος της πλειοψηφίας της κοινωνίας. Ένα ψευτό-χρηματιστήριο που έστησε η προηγούμενη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για αποτελεσματική λειτουργία του ανταγωνισμού η οποία θα μείωνε τις τιμές και το οποίο απογείωσε στη συνέχεια φυσικά ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ.

Και ας μην σπεύσουν οι διάφοροι τοπικοί «παπαγάλοι» να μας πουν για τις επιδοτήσεις της Κυβέρνησης. Πρόκειται για επιδοτήσεις της ολιγαρχίας με δημόσιο χρήμα σε βάρος των μελλοντικών γενεών. Πρόκειται δηλαδή, για νέο δανεισμό της χώρας μας προς όφελος αυτών των ολιγαρχών, την ώρα που τα επιτόκια μεσουρανούν, αντί για τη θέσπιση και επιβολή ενός πραγματικού πλαφόν σε ποσοστό μόλις 5% πάνω από το κόστος κάθε μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, όπως θα έπρεπε να αποφασίσει κάθε κυβέρνηση που διαθέτει την ελάχιστη αξιοπρέπεια απέναντι στους πολίτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης