"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.9 C
Trikala

Μέτωπο Λαού : Ούτε γη ούτε ύδωρ στον Ομπάμα!

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Στην Ελλάδα των μνημονίων, της υποταγής και της ραγδαίας φτωχοποίησης του λαού της ο Ομπάμα μόνο για το καλό μας δεν έρχεται.

Όσα λέει η υποτελής κυβέρνηση Τσίπρα ότι τάχα ο Αμερικανός Πρόεδρος θα μας βοηθήσει για το χρέος, τη σχέση μας με την Ε.Ε. και την Τουρκία και θα αναβαθμισθεί τάχα ο διεθνής ρόλος της χώρας μας, αποτελούν στάχτη στα μάτια του λαού, για να κρύψει τους πραγματικούς σκοπούς της έλευσής του.

Ο Ομπάμα έρχεται για να προωθήσει ακόμα περισσότερο την αμερικανονατοϊκή παρουσία και έλεγχο στο Αιγαίο και τη ΝΑ Μεσόγειο, να προωθήσει τα συμφέροντα των αμερικάνικων πολυεθνικών για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων της περιοχής, συρρικνώνοντας την κυριαρχία της πατρίδας μας και δένοντάς μας ακόμα πιο πολύ στο πολεμικό άρμα της Δύσης. Για να συνδράμει η χώρα μας σε νέους πολεμικούς σχεδιασμούς της Αμερικής και του ΝΑΤΟ στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Χωρίς αμφιβολία η επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα ενέχει μεγάλους κινδύνους. Γι’ αυτό ο ελληνικός λαός πρέπει να την απορρίψει και ν’ αντιδράσει.

Κατεβαίνουμε όλοι στους δρόμους και διαδηλώνουμε εναντίον του ιμπεριαλιστή Ομπάμα. Συγχρόνως διαδηλώνουμε εναντίον της ψευτοαριστερής κυβέρνησης Τσίπρα και των αμερικανόδουλων δεξιών κομμάτων της χώρας μας.

à ΕΞΩ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ)!

à ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ!

à ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης