"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Μήνυμα για την αναγκαιότητα σταθερής κυβέρνησης από τον Κώστα Σκρέκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Κώστας Σκρέκας δεν αφήνει γωνιά του Νομού Τρικάλων που να μην επισκεφθεί για να «κλειδώσει» – όπως λέει – μία ακόμη, μεγάλη νίκη για τη Νέα Δημοκρατία που εγγυάται μία ισχυρή και σταθερή Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Σκρέκας επισκέφθηκε τα χωριά των Αντιχασίων. Στο Φωτεινό, το Μαυρέλι, την Αχελινάδα, το Γερακάρι, το Λογγά και τον Κονισκό συνάντησε ανθρώπους με διάθεση για ουσιαστική συζήτηση. Ο ίδιος τους εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η χώρα χρειάζεται μία σταθερή Κυβέρνηση της ΝΔ. Όπως τόνισε: «Χρειαζόμαστε μια ακόμη ευκαιρία ώστε να δημιουργήσουμε μια σταθερή Κυβέρνηση και να προχωρήσουμε σε μεγάλες αλλαγές σε κομβικούς τομείς, όπως η υγεία, η παιδεία, η δικαιοσύνη. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ακούραστος και εργατικός, είναι ένας πολιτικός με σχέδιο και μεγάλο όραμα για την Ελλάδα».

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κάλεσε τους συμπολίτες του να στηρίξουν στην κάλπη τη Νέα Δημοκρατία για να παραμείνει η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης, ώστε να δημιουργηθούν ακόμη περισσότερες θέσεις εργασίας, κυρίως για τα νέα παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης