"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Μήνυμα υποψήφιου Δημάρχου Πύλης Θεοδώρου Π. Χήρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες που πέτυχαν με τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις την είσοδό τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Παράλληλα, να εκφράσω τις από καρδίας ευχές μου σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που κατέκτησαν την πολυπόθητη εισαγωγή τους στις σχολές της προτίμησής τους. Το σημερινό αποτέλεσμα δικαιώνει τον μακροχρόνιο αγώνα τους και τους πολυετείς κόπους τους.
Άξιοι συγχαρητηρίων όμως είναι τόσο οι γονείς που παρά τις συνθήκες που επικρατούν γύρω μας, στηρίζουν τα παιδιά τους με κάθε μέσο, όσο και οι εκπαιδευτικοί που με μεθοδικότητα και ορθή διδασκαλία μεταδίδουν τις γνώσεις τους στα παιδιά.
Όσο για τους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν πέτυχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα ήθελα να τους προτρέψω να συνεχίσουν με το ίδιο σθένος και τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά τους. Η ζωή ανοίγεται μπροστά τους και παρά τα εμπόδια που υπάρχουν στο δρόμο ορισμένες φορές, πρέπει να συνεχίσουν να κυνηγούν τα όνειρά τους.
Καλή συνέχεια σε όλες και όλους με τις θερμότερες ευχές μου για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και κοινωνική καταξίωση.
Με εκτίμηση,
Θεόδωρος Π. Χήρας
Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης