"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.3 C
Trikala

Μία εξαιρετική συναυλία με τον Τρικαλινό φλαουτίστα Λάμπρο Καραβασίλη με την συνοδεία στο πιάνο της Ζωής Αθανασίου.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μία εξαιρετική συναυλία πραγματοποιήθηκε  στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων.Είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Τρικαλινό φλαουτίστα Λάμπρο Καραβασίλη σε μία εξαιρετική ερμηνεία έργων του Donizzeti,Bach,Mozart κ.ά. με την συνοδεία στο πιάνο της Ζωής Αθανασίου.

Πολλά συγχαρητήρια στον Σύλλογο Φίλων της Φιλαρμονικής Δήμου Τρικκαίων και ιδιαίτερα στην Πρόεδρο Στέλλα Αναστασοπούλου που σε αντίξοες συνθήκες παλεύουν να διατηρήσουν ζωντανή την παράδοση 100 χρόνων της τοπικής φιλαρμονικής εντελώς αφιλοκερδώς,δημιουργώντας μαζί με την μαέστρο Μάρυ Μητσοπούλου έναν πυρήνα μουσικής διεξόδου για τα παιδιά της πόλης τους.

Αξίζει να αναφέρω -σύμφωνα με τα όσα έμαθα στην χθεσινή συναυλία- πως το πρώτο παράδειγμα δίνει ο ίδιος ο μουσικός-παιδί της φιλαρμονικής- Λάμπρος Καραβασίλης,ο οποίος παρότι έχει μία διεθνή καριέρα στον χώρο της μουσικής με έδρα το Παρίσι,δεν ξεχνά την αφετηρία του,και προστρέχει σε κάθε κάλεσμα για την ενίσχυση των σκοπών του συλλόγου για την διατήρηση του συνόλου!

Μακάρι η πόλη να εκτιμήσει την προσπάθεια και να ενισχύσει την φιλαρμονική,όχι μόνο με την παρουσία έναντι αντιτίμου(όπως στη χθεισινή συναυλία) αλλά και εμπράκτως με δωρεές και υποστήριξη σε όλους τους τομείς.

Η πόλη των Τρικάλων είχε,και θεωρώ ότι προσπαθεί να εξακολουθεί να έχει ουσιαστική παιδεία στον τομέα των τεχνών,και θα ήταν καλό δημότες καθώς και Δήμος να μην ξεχάσουν την μακρά αυτή παράδοση,και να συνεχίζουν να ενισχύουν τους τομείς αυτούς της πόλης που την διαφοροποιούσε από όλες τις άλλες επαρχιακές πόλεις της Ελλάδος.

η εικόνα προφίλ της Sandra Apostolopoulou

Σάντρα Αποστολοπούλου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης