"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Μίνι κακοκαιρία σήμερα με βροχές και καταιγίδες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Kairos

Η κακοκαιρία που επηρεάζει από χθες τη χώρα μας μας συνεχίζεται και σήμερα με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που ενδεχομένως τοπικά να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.

Σε ποιες πόλεις θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Οι πόλεις που θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα είναι η Καρδίτσα, η Λάρισα, η Πτολεμαϊδα, η Κοζάνη, η Θεσσαλονίκη, οι Σέρρες, η Καβάλα, η Ξάνθη και αργότερα η Κομοτηνή, η Αλεξανδρούπολη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.
Καλύτερος σχετικά θα είναι ο καιρός στις νοτιότερες ηπειρωτικές περιοχές όμως και εκεί, το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές και μπόρες κυρίως στις ορεινότερες περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 3 με 5 μποφόρ και δυτικοί – βορειοδυτικοί στα δυτικά και νότια με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 14 εως 25 βαθμούς, στα κεντρικά από 16 εως 27 βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 18 εως 26 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αρχικά αραιές νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και στα ανοιχτά τοπικά εως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 16 εως 26 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις που θα είναι πυκνότερες το μεσημέρι και το απόγευμα με βροχές και μπόρες κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 14 εως 25 βαθμούς κελσίου.

Πως θα εξελιχθεί η μίνι – κακοκαιρία την Πέμπτη

Περιμένουμε αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες κυρίως στις ορεινότερες περιοχές της δυτικής και βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά στο Ιόνιο τοπικά θα φτάσουν και τα 5 μποφόρ. Στα ανατολικά οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο, θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα απο 14 εως 26 βαθμούς, στα κεντρικά απο 15 εως 29 με 30 βαθμούς, στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 18 εως 28 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε το πρωί ηλιοφάνεια αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοι 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 εως 29 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις που θα πυκνώσουν το μεσημέρι και το απόγευμα και δεν αποκλείεται να βρέξει στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 εως 27 βαθμούς κελσίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης