"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Μίτσελ ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού

lafarm

Σχετικά άρθρα


Ο Μίτσελ θα είναι οριστικά ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, με τον Ισπανό να επιστρέφει στο λιμάνι μετά από επτά χρόνια.

Ο Μίτσελ από την πρώτη στιγμή συγκέντρωνε αρκετές πιθανότητες ώστε να είναι ο επόμενος τεχνικός του Ολυμπιακού, αλλά οι άνθρωποι της διοίκησης ήθελαν να εξετάσουν όλες τις πιθανές και ρεαλιστικές επιλογές για την (πιθανότατα) πιο σημαντική απόφαση του καλοκαιριού.

Σύμφωνα μάλιστα με Ισπανό δημοσιογράφο, ο Μίτσελ είναι ήδη στο αεροπλάνο για Ελλάδα για να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Τελικά ο 59χρονος Ισπανός επελέγη ως ο πιο… συμβατός για τον σύλλογο την δεδομένη χρονική στιγμή, με τον Ολυμπιακό να παραμένει σε επιλογή Ισπανό-Πορτογάλου προπονητή.

Η πορεία του Μίτσελ μετά τον Ολυμπιακό

Ο Μίτσελ έμεινε στον πάγκο του Ολυμπιακού για 90 παιχνίδια, από τον Φλεβάρη του 2013 μέχρι τον Ιανουάριο του 2015. Με τους ερυθρόλευκους πανηγύρισε την κατάκτηση ενός νταμπλ (2012/13) και ενός πρωταθλήματος τη σεζόν 2013/14.

Επί των ημερών του ο Ολυμπιακός προπονήθηκε για τελευταία φορά στους “16” του Champions League, όπου γνώρισε τον αποκλεισμό από τη Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τον Χοσέ Νταβίντ Παλάσιο, ο 50χρονος Ισπανός τεχνικός βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης