"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Μαζική συμμετοχή στην πίτα του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έντονη είναι η δραστηριότητα που αναπτύσσει από τη σύστασή του έως σήμερα ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας.

Δράσεις που περιστρέφονται γύρω απ’ όλους τους τομείς και συγκεκριμένα της Τέχνης, του Πολιτισμού, της Υγείας, της Παιδείας, προβάλλοντας κάθε πτυχή της γυναίκας της υπαίθρου, της γυναίκας εργαζόμενης, της άνεργης γυναίκας αλλά και το σημαντικότερο της γυναίκας μητέρας.

Με την ευχή το 2015 να φέρει υγεία, χαρά, ευτυχία και περισσότερες εκδηλώσεις σε σχέση με εκείνες του προηγούμενου έτους κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε μουσική και χορό αλλά και συζήτηση γύρω από τους στόχους που θα ξεδιπλωθούν τη νέα χρόνια.

Συγκινητική ήταν η εισήγηση της προέδρου του Συλλόγου κας Δέσποινας Μπότη η οποία αναφέρθηκε στις δράσεις που αναπτύχτηκαν το περασμένο έτος. Όπως η ίδια ομολόγησε φέτος θα αποσυρθεί από την προεδρεία δίνοντας την σκυτάλη σε νέους ανθρώπους να συνεχίσουν το πλούσιο έργο του Συλλόγου.

krinitrikalon

fark syll gynaikon12 fark syll gynaikon1 fark syll gynaikon2 fark syll gynaikon3 fark syll gynaikon4 fark syll gynaikon5 fark syll gynaikon6 fark syll gynaikon7 fark syll gynaikon8 fark syll gynaikon9 fark syll gynaikon10 fark syll gynaikon11

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης