"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.7 C
Trikala

Μαρίνα Κοντοτόλη: Στόχος μου είναι να αφοσιωθώ για την πρόοδο και την προκοπή του τόπου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έφτασε η στιγμή.
Επίσημα πια υποψήφια βουλευτής Τρικάλων με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους για τις όμορφες ευχές σας.
Ευχαριστώ όλες και όλους για την εμπιστοσύνη που μου έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια…ήταν η δύναμη για να συνεχίσω να βάζω νέους στόχους και ν’ αγωνίζομαι γι’ αυτούς!

Στόχος μου, λοιπόν, είναι να αφοσιωθώ στην πρόοδο και στην προκοπή του τόπου μας.

Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία με πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα.
Ενώνω κι εγώ τις μικρές μου δυνάμεις  με μοναδικό σκοπό να υπηρετήσω εσάς.
Η απόφαση συμμετοχής μου δεν πηγάζει από κάποια κομματική υποχρέωση αλλά από αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εσάς και στις τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες του νομού μας.

Θαύματα όμως δεν μπορούν να γίνουν,  αλλά, ναι, πιστεύω βαθιά πως μια προοδευτική κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα μπορεί πραγματικά  να αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή της πλειοψηφίας των πολιτών.

Έχω βαθιά πίστη ότι πραγματικά μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας όσο δύσκολοι κι αν φαίνονται στην αρχή.

Το προσωπικό μου παράδειγμα, μέσ’ από τη διαδρομή μου στη ζωή και τις μεγάλες δυσκολίες που κατάφερα να ξεπεράσω, πιστεύω ότι μου επιτρέπουν να σας πω ανεπιφύλακτα πως … ναι, μπορούμε να τα καταφέρουμε !

Θερμά ευχαριστώ,
Η δική σας Μαρίνα !

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η μονη που αξιζει πραγματικα! Τιμιος ανθρωπος! Τι καταλαβαμε
    τοσα χρονια απο τους απατεωνες; Δεν ειναι σαν τον αλλο τον κατσικοποδαρο με το γουρνοκεφαλο

  2. Θα συμφωνήσω ότι η Μαρίνα έχει ευγένεια,ποιότητα και αισθητική αν και πολιτικά θα πρέπει να μπει σε ταχύρυθμο τμήμα για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις πολιτικές υποχρεώσεις της …σε αντίθεση με νεώτερο ηλικιακά υποψήφιο που είναι άκομψος και σε εξωτερική εμφάνιση αλλά και σε τρόπους..ας τον συμβουλέψει κάποιος πως πρέπει να ντύνονται και πως να συμπεριφέρονται…

    • Εσείς οι όψιμα ευαισθητοποιημένοι που νομίζετε πως ο δημοκρατικός χώρος θα εκφράζεται όπως βολεύει εσάς να το ξεχάσετε…
      Ο Χάιδος σας ενοχλεί γιατί ξέρετε καλά τι σας περιμένει εσάς τους δήθεν…
      Επίσης πέρα από ντύσιμο και φέρσιμο που να σας εξυπηρετεί να μάθει να παίζει και τίποτα ζάρια στο Ρίο;;;;

  3. Ευγενης , γοητευτική παρουσια αλλα δεν αρκεί για να μας πείσει με τις ευαισθησίες της και την διάθεση της για προσφορά στην κοινωνία , αφου μεχρι τη δήλωση της ως υποψήφια βουλευτής δε γνωρίζουμε απολύτως τιποτα πως συνεισέφερε ως απλός πολίτης σ αυτή ( την κοινωνία) .

  4. Ενώ για άλλους που μπήκαν ξαφνικά στα ψηφοδέλτια και είχανε μεσάνυχτα ούτε να μιλήσουνε δεν μπορούσαν ( είχαν γίνει θέμα στους ΑΜΑΝ), ξέραμε πολλά έτσι? Τουλάχιστον αυτή έχει επάγγελμα, δουλεύει χρόνια και μάλιστα θεωρείται καταξιωμένη στον χώρο της, έχει εκλεγεί στο επιμελητήριο, έχει κάνει πράγματα που δεν τα έβγαλε ποτέ στη δημοσιότητα, τι άλλο θέλετε? δεν πειράζει εσείς ψηφίστε τους άεργους που περιμένουν να καλοπερνάν με το βουλευτιλίκι, μπας και βγάλουν και καμιά σύνταξη για τα γεράματα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης