"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

Μας κάνει να χαμογελούμε ο ΑΟΤ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η ομάδα των Τρικάλων έφτασε στη δεύτερη σερί νίκη της και ισάριθμη στο πρωτάθλημα σε τρεις αγωνιστικές επικρατώντας στο στάδιο της Καλλιθέας με σκορ 2-0 και ατενίζει το μέλλον της με αισιοδοξία στη football league.

Περισσότεροι από 3000   φίλαθλοι παρακολoύθησαν   την αναμέτρηση και χειροκρότησαν την ομάδα για τη νέα επιτυχία της.

Α΄ΜΕΡΟΣ

Δεν είχε φάσεις το πρώτο μέρος με τα Τρίκαλα όμως να πετυχαίνουν ένα καταπληκτικό γκολ από τα ωραιότερα της αγωνιστικής. Η Καλλιθέα έπαιξε κλειστά αλλά το γκολ την ανάγκασε να παίξει ψηλότερα στο γήπεδο. Συγκροτημένο και έξυπνο ματς από πλευράς Τρικάλων που έπαιξαν για την ουσία.

Η Καλλιθέα την πρώτη ευκαιρία . Ο Τσώνης κεφαλιά απέκρουσε ο Χιώτης μετά το κόρνερ του Μασένα.

16΄Ο Κουσκουνάς για τα Τρίκαλα σε καλή θέση δεν κατάφερε να κάνει την προβολή, η μπάλα πέρασε έξω.

27΄1-0. Φοβερό γκολ του Ριζογιάννη με βολίδα από τα 25 μέτρα, «κάρφωσε» την μπάλα στο δεξί παράθυρο του Κατσούλη.

31΄Πολύ μεγάλη ευκαιρία ο Αρναρέλης για την Καλλιθέα απέναντι στον Χιώτη πλάσαρε άουτ.

41΄Δυνατό βολέ του Γκονζάλες απέκρουσε ο Κατσούλης της Καλλιθέας.

 Β΄ΜΕΡΟΣ

Ένα γρήγορο γκολ από πλευράς Τρικάλων έδιωξε το άγχος ενώ στη συνέχεια η ομάδα των Τρικάλων οπισθοχώρησε για να κρατήσει το υπερ της σκορ. Θα μπορούσε και στις αντεπιθέσεις να φτάσει και σε τρίτο τέρμα. Η ομάδα της Καλλιθέας δεν απείλησε ιδιαίτερα και τα Τρίκαλα έφτασαν σε μια σχετικά άνετη νίκη.

48΄Ο Γκμπαλέ για τα Τρίκαλα σε καλή θέση δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε μπλόκαρε ο Κατσούλης.

50΄2-0. Ωραία προσπάθεια του Κουσκουνά από δεξιά μπήκε στην περιοχή σέντραρε και ο Στεφάνοβιτς με καρφωτή κεφαλιά το γκολ.

63΄ Σουτ ο Γκονζάλες για τα Τρίκαλα η μπάλα έφυγε έξω.

76΄Ο Τεγούσης το σουτ,χλιαρό όμως ο Σικαλιάς μπλόκαρε

81΄ Ο Λουκάνοβιτς κεφαλιά άουτ.

Α.Ο.Τρίκαλα (Κ. Παναγόπουλος): Χιώτης (49΄λ.τρ. Σικαλιάς), Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ρεπετσάς, Ζώνας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς, Γκονζάλες (82΄Δουκάκης) , Γκμπαλέ (70΄Χαροντάκης).

Καλλιθέα (Ν. Παντέλης):Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης (68΄Σμυρλής) , Φερέϊρα, Ρουσσάκης, Τεγούσης, Σταύρου, Μασένα, Αρναρέλης (46΄Αρναρέλης), Φράγκος (56΄Μπούζας), Τσώνης.

Διαιτητές: Συμεωνίδης (Πιερίας)- Χ. Τίκας (Θεσπρωτίας)-Θεοδώρου (Πιερίας)
Κίτρινες: Ρεπετσάς  (ΑΟΤ), Τεγούσης (Καλλιθέα), Ρουσσάκης (Καλλιθέα), Ζώνας (ΑΟΤ), Δουκάκης (ΑΟΤ)

Παναγόπουλος: «Κάθε φορά ένα σκαλάκι παραπάνω»

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Μετά τον αγώνα Α.Ο. Τρίκαλα-Καλλιθέα οι προπονητές των ομάδων δήλωσαν τα εξής:

Παναγόπουλος (Τρίκαλα): » Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα. Κάναμε ένα πολύ ουσιαστικό παιχνίδι.  Από κει και πέρα δώσαμε αξία στη νίκη του Ευόσμου. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς, δύσκολη στη διαχείριση γιατί έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τα παιδιά έχουν να δώσουν πάρα πολλά ακόμη. Αυτή η νίκη μας δίνει περισσότερη ενέργεια. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό είναι σημαντικό. Τίποτα δεν τελειώνει με μια νίκη και τίποτα δεν καταστρέφεται με μια ήττα. Όσοι ήταν στο γήπεδο απόλαυσαν μια ομάδα που κατέβηκε να παίξει ποδόσφαιρο. Βοήθησε και ο καλός καιρός, βοηθάμε και εμείς. Είμαι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπω. Κάθε φορά ένα σκαλάκι παραπάνω. Κάθε Κυριακή θα καταθέτουμε αυτό που μπορούμε. Όσο είμαστε ψηλά είναι καλό για εμάς και κακό για τους από κάτω. Αύριο το πρωί προπόνηση και συνεχίζουμε.»

Παντέλης (Καλλιθέα): «Τα Τρίκαλα πέτυχαν μια δίκαιη νίκη και νομίζω πως κέρδισε η ομάδα που το ήθελε πιο πολύ. Ελέγχαμε το παιχνίδι αλά μόλις δεχθήκαμε αυτό το γκολ μπήκαμε με 1-0 στο ημίχρονο. Φτάσαμε να παίξουμε με 4 επιθετικούς στην επανάληψη. Για εμάς υστερήσαμε σε θέμα νοοτροπίας. Ότι και να κάναμε σήμερα δεν πετύχαινε τίποτα. Αυτή η εμφάνιση είναι μια άσχημη εμφάνιση αλλά πραγματικά πήραμε αυτό που άξιζε ένα τίποτα. Την άλλη εβδομάδα με τον Πανσερραϊκό να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Ευχαριστούμε τα Τρίκαλα για την φιλοξενία.»

Ριζογιάννης (παίκτης Τρικάλων): «Κάναμε μια  μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια καλή ομάδα. Κάναμε ένα μεγάλο διπλό στον Αστέρα και όλη την εβδομάδα διαβάσαμε τον αντίπαλο. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι από πλευράς τακτικής . Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον προπονητή μας γιατί δουλεύουμε δύο εβδομάδες.  Όλα αυτά που έχουμε δείξει είναι θέμα δουλειάς και σιγά σιγά η ομάδα παίζει ποδόσφαιρο. Ο κ. Παναγόπουλος περνάει σιγά σιγά κάποια πράγματα και έχουμε να βγάλουμε πιο πολλά.»

Τσώλης (παίκτης Καλλιθέας): «Δεν μπήκαμε καλά. Δεχθήκαμε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς. Μας έπιασε στα πράσα. Ήταν μέσα στις δυνατότητες αλλά φάγαμε ένα γρήγορο γκολ. Ήταν μια κακή εμφάνιση την αφήνουμε πίσω και κοιτάμε τη συνέχεια.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης