"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Ματίνα Κούκια: Τα “μακριά χέρια” των πολιτικών γραφείων συνεχίζουν την κόντρα της επικράτησης σε “ξένο αχυρώνα”.

lafarm

Σχετικά άρθρα

ΔΥΟ ΓΑΪΔΟΎΡΙΑ ΜΑΛΩΝΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ

Μπορεί να είναι καρτούν κείμενο που λέει "ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ άλλοι για την υπομονή τους & άλλοι για την συμπεριφορά τους ........."

Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η προκλητική συμπεριφορά πολιτικών παραγοντίσκων στο νοσοκομείο της πόλης μας.

Τα “μακριά χέρια” των βουλευτών και των πολιτικών γραφείων συνεχίζουν τη κόντρα της επικράτησης στο “ξένο αχυρώνα”.

Μην επιμένετε να μας πείσετε…Πρέπει να πειστείτε ότι το νοσοκομείο δεν είναι τσιφλίκι σας και ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι τα υποχείρια σας.

Πρέπει να καταλάβετε ότι η δημόσια περιουσία ανήκει στο λαό και ότι οι εργαζόμενοι είναι οι νόμιμοι συνδιαχειριστές της.

Σε μια εποχή που η φτώχεια και η αρρώστια έχουν γίνει συνοδοιπόροι στη καθημερινότητά μας,κάθε προσπάθεια επικράτησης του ισχυρού, προκαλεί απόγνωση και ανασφάλεια στο κοινωνικό σύνολο.

Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και παρέχεται ισότιμα σε όλους τους πολίτες.Οι εργαζόμενοι στην υγεία χρειάζονται υποστήριξη με υψηλό φρόνημα δικαίωσης για να αποδώσουν τα μέγιστα που απαιτούν οι δύσκολοι καιροί.

Συμπεριφορές που σκοπό έχουν να προσηλυτίσουν ψηφοφόρους ή να ικανοποιήσουν φιλοδοξίες ημετέρων, καταγγέλλονται και καταδικάζονται ως απαράδεκτες πράξεις που προκαλούν το κοινό αίσθημα δικαίου.

Κάνω έκκληση στους πολιτικούς και τοπικούς άρχοντες να απέχουν από κάθε προσπάθεια δυναμιτισμού της αδικίας και του θυμού μεταξύ των εργαζομένων.

Να σταματήσουν επιτέλους να εξαντλούν τα ψυχικά μας αποθέματα και να σεβαστούν την υπομονή μας, το φιλότιμο μας και τα νόμιμα δικαιώματά μας.

Η κοινωνία έχει ανάγκη από άρρηκτα θεμέλια ασφάλειας και δικαίου και όχι από επίδειξη ισχύος με επικοινωνιακά τρικ.

Μην επιμένετε να μας πείσετε…Σας πρόδωσε η ιστορία σας…

Μας πρόδωσε η υπομονή μας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης