"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

Μεγάλες διακρίσεις για το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων! Τέσσερις μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων απέσπασαν μετάλλια σε πανελλήνιους μουσικούς διαγωνισμούς

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τέσσερις μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων απέσπασαν μετάλλια σε πανελλήνιους μουσικούς διαγωνισμούς που διοργανώθηκαν το τελευταίο δεκαπενθήμερο σε Καστοριά και Λάρισα.

Στις 26 Μαρτίου 2016 κατά τη διάρκεια του 1ου Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας-Καστοριάς που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών στην Καστοριά, η δεκατριάχρονη Χρυσοβαλάντια Δρούγκα, μαθήτρια του Σπύρου Τσιώλη, απέσπασε το 2ο Βραβείο στην κατηγορία κλασικής κιθάρας εως 17 ετών .

 

Στις 10 Απριλίου 2016 κατά τη διάρκεια του Δ΄ Πανελληνίου Διαγωνισμού Πιάνου που διοργανώθηκε από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, ο δεκαπεντάχρονος Νικόλας Παππάς, μαθητής του Ανδρέα Τσέγα απέσπασε το 2ο βραβείο στην κατηγορία έως 19 ετών, ο δωδεκάχρονος Αποστόλης Ηλιόπουλος, μαθητής της Βιργινίας Πουλιάνα, απέσπασε το 2ο βραβείο στην κατηγορία έως 14 ετών και η εντεκάχρονη Φανή Παπαναστασίου, μαθήτρια του Ανδρέα Τσέγα, απέσπασε το 3ο βραβείο στην κατηγορία έως 12 ετών.

Επιπλέον η Φανή Παπαναστασίου και ο Αποστόλης Ηλιόπουλος διαγωνίστηκαν στην κατηγορία «για τέσσερα χέρια» και απέσπασαν ο 2ο βραβείο.
Πολλά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στους τέσσερις μαθητές μας που μας έκαναν περήφανους για άλλη μια φορά!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης