"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.5 C
Trikala

Μεγάλες επιτυχίες για τον Γιώργο Μπούγλα και τον Ζήση Σούλιο στην Κίνα.

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

 

Επιστρέφουν σήμερα  γεμάτοι επιτυχίες οι ¨Κινέζοι¨ ποδηλάτες, Γιώργος Μπούγλας και Ζήσης Σούλιος. Τα 5 ετάπ του “Tour of Sailimu Lake” στην βόρεια Κίνα  ήταν η αφορμή να δείξουν το ταλέντο τους και να διαφημίσουν την Τρικαλινή ποδηλασία  στην μακρινή Κίνα.

mpoyglas 2

Οι Τρικαλινοί ποδηλάτες μετά από πρόσκληση επαγγελματικής ομάδας της Κίνας(Ο Μπούγλας για υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου και ο νεαρός Σούλιος για μια πρώτη επαφή και γνωριμία με τους μάνατζερ),   συμμετείχαν στον πενταήμερο γύρο αντιμετωπίζοντας περίπου 150  δυνατούς αθλητές από όλο τον κόσμο. Οι  μισοί από διάφορες περιοχές της Ασίας και οι υπόλοιποι από διάφορα μέρη του κόσμου, 40 περίπου ήταν  επαγγελματίες που πήγαν για προετοιμασία ή για να κλείσουν κάποιο συμβόλαιο με κάποια  Ασιατική επαγγελματική ομάδα.

Στο 1ο ετάπ ο Γ. Μπούγλας βρέθηκε στην 6η θέση και ο Ζ. Σούλιος στην 13η  εκπλήσσοντας ευχάριστα τους κινέζους μάνατζερ. 

Το 2ο ετάπ ήταν  όλο μαγεία από τους ιπτάμενους Τρικαλινούς Σαμουράι, αφού νικητής του, ήταν ο Γ. Μπούγλας με τον Ζ. Σούλιο να περνά τρίτος την γραμμή τερματισμού, εξασφαλίζοντας την πράσινη φανέλα του πρωτοπόρου των sprint. Και αφήνοντας πίσω τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Omnium (πίστας) του 2011 Αυστραλό Michael Freiberg    

Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν και στο 3ο Ετάπ αφού  ο Ζήσης Σούλιος τερμάτισε 2ος στο με τον Γιώργο Μπούγλα στην 3η θέση, ενώ ο νεαρός  Ζήσης Σούλιος αναρριχήθηκε στην 2η θέση της Γενικής Κατάταξης του Γύρου.

Στο 4ο ανηφορικό ετάπ κρίθηκε και ο νικητής της γενικής. Την 4η μέρα του γύρου ανάγκες τακτικής της ομάδας, έδωσαν εντολή στον Σούλιο να περάσει μπροστά, καταλαμβάνοντας τελικά στο 5ο και τελευταίο ετάπ την 4η θέση στην γενική κατάταξη & την πράσινη φανέλα των τελικών sprint τερματισμού, με την βοήθεια του συναθλητή του Γ. Μπούγλα.

Εκτός από τα βραβεία και τα πλούσια χρηματικά έπαθλα, οι δύο Τρικαλινοί ποδηλάτες άφησαν  άριστες εντυπώσεις. 

 Με τα χρώματα της CHINA CONTINENTAL TEAM OF GANSU BANK, UCI Continental Teams – 2016, θα αγωνίζεται ο Πρωταθλητής μας Γιώργος Μπούγλας,  αφού με τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έφερε στον Tour of Sailimu Lake στην Κίνα, η υπογραφή του συμβολαίου ήταν πλέον μονόδρομος.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης