"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.4 C
Trikala

Μεγάλη ιστορική έρευνα από τον Σωτήρη Χατζηγάκη για μεγάλα και μικρά γεγονότα που σημάδεψαν την Τρικαλινή ιστορία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με αντικειμενικότητα και νηφαλιότητα απέναντι στα γεγονότα και τις εξελίξεις  ο Σωτήρης Χατζηγάκης παρεμβαίνει για μια ακόμη φορά στα τοπικά δρώμενα .
Μέσα από τις πολιτικές αλλά και κοινωνικές και ιστορικές εξελίξεις επιδιώκει να συμβάλει στην τοπική ιστορία με μία άρτια τεκμηριωμένη παρέμβαση .
Το βιβλίο αφορά  αναδρομή στην Τρικαλινή ιστορία από την απελευθέρωση των Τρικάλων το 1881 μέχρι σήμερα και εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι θα πρόκειται για ένα τολμηρό και ειλικρινές μανιφέστο που θα απαντάει «έξω από τα δόντια» σε μεγάλα και μικρά γεγονότα που σημάδεψαν την τοπική μας ιστορία .
Ήδη ο πρώην υπουργός ολοκληρώνει τους προσεχείς μήνες την πολύ μεγάλη ιστορική έρευνα .

Οι σημαντικές αυτές δράσεις όμως ξεκινούν με κάτι άλλο. Ο πρώην υπουργός έχει ήδη τελειώσει την συγγραφή του βιβλίου του με τίτλο “Υπηρετώντας τη Δικαιοσύνη το οποίο θα εκδοθεί με πρωτοβουλία της Βουλής των Ελλήνων και αναφέρεται στις παρεμβάσεις του ως υπουργός Δικαιοσύνης.

Τέλος , σε εξέλιξη βρίσκεται σε εξέλιξη το βιβλίο της αυτοβιογραφίας του Σωτήρη Χατζηδάκη με την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια και τις δράσεις του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης