"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Μειωμένο εισιτήριο για εκπαιδευτικούς από το ΚΤΕΛ Λάρισας

lafarm

Σχετικά άρθρα

ktel

Από τη νέα σχολική χρονιά 2015-2016, το ΚΤΕΛ Λάρισας, όπως ανακοινώνει προσφέρει έκπτωση της τάξεως του 25%, σε όλους τους εκπαιδευτικούς ανεξαρτήτως βαθμίδας, στην τιμή των εισιτηρίων από Λάρισα προς την κατεύθυνση εργασίας τους και την επιστροφή τους.Αναλυτικότερα στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Συγκεκριμένα η έκπτωση ισχύει : Για όλους τους προορισμούς εντός του Νομού Λάρισας και για τους άξονες Αθηνών και Θεσσαλονίκης .Από Λάρισα προς τον άξονα της Πιερίας μπορεί να μπει ειδικό δρομολόγιο εάν και εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον από σημαντικό αριθμό εκπαιδευτικών.Από Λάρισα προς τον άξονα της Καρδίτσας, Τρικάλων και Βόλου θα υπάρξει συνεννόηση με τα εκεί Κ.Τ.Ε.Λ. για εφαρμογή της ίδιας τιμολογιακής πολιτικής.

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Λάρισας για τη νέα Σχολική Χρονιά 2015-2016 θα δημιουργήσει ειδική εκπτωτική κάρτα 25% με φωτογραφία η οποία θα εκδίδεται στη Γραμματεία του ΚΤΕΛ τηλ.: 2410-567613.Οι δε ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν μια έγχρωμη πρόσφατη φωτογραφία και την εκπαιδευτική τους ταυτότητα ή βεβαίωση του διευθυντή της σχολικής μονάδας που υπηρετούν.

Το υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Λάρισας ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των κοινωνικών ομάδων και κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, κάνει ένα ακόμα βήμα προς όφελος της κοινωνίας συμβάλλοντας στο μέγιστο των δυνατοτήτων του για οικονομικότερη , ασφαλέστερη, ποιοτικότερη και οικολογικότερη μεταφορά του επιβατικού κοινού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης