"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.8 C
Trikala

Μελλοντικοί σωτήρες του τόπου μας κοιτάξτε το φεγγάρι… όχι το δάχτυλο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η κα. Δήμητρα Νάτσινα αναστέναξε με έκδηλο καημό, κοιτάζοντας το μεγαλοπρεπές κτίριο της Βουλής στο Σύνταγμα.


Σκεφτόταν τη μεγάλη ημέρα που θα περνούσε την είσοδο του πρώην Βασιλικού ανακτόρου για να ορκιστεί Βουλευτίνα και οι χιλιάδες Τρικαλινοί ψηφοφόροι που τους έκανε rapid test και βατσίνωσε (εμβολίασε για τους αστούς) στη διάρκεια της πανδημίας, θα την έραναν με άνθη στα σκαλοπάτια του περιστυλίου.


Η υπουργική καρέκλα του “Μπαλατσινού”(κατά κόσμον Βασ. Κικίλια) ήδη έτριζε μουρμούρισε ενθουσιασμένη.


Τις σκέψεις της διέκοψε μία γνώριμή της φιγούρα, που τη χαιρετούσε με έκδηλο ενθουσιασμό μπροστά από τα φημισμένα λουλουδάδικα της Βασιλίσσης Σοφίας.

Ήταν ο ΣΥΡΙΖΑίος, πρώην ΠΑΣΟΚος και έτερος εν δυνάμει πατέρας του Έθνους, κ. Γιάννης Χάιδος.
“Μη μου πείς ότι ήρθες από τα Τρίκαλα για να αγοράσεις μολόχες;” του είπε φανερά ενοχλημένη η γιατρός και Περιφερειακή Σύμβουλος.


“Ηρθα να κάνω πρόβα τις επερωτήσεις μου στα έδρανα της ολομέλειας και συνάμα ζω μια τραγωδία με το traffic της Αθήνας. Γιατί να μη μπορώ να παρκάρω ακόμη το πολυτελές μου τζιπ στο γκαράζ της Βουλής;” αναρωτήθηκε ο φέρελπις φαρμακοποιός.


Την ιστορική συνάντηση των δύο μελλοντικών σωτήρων του νομού, διέκοψαν καμεραμάν και ρεπόρτερ των τηλεοπτικών καναλιών, που εμφανίστηκαν γρήγορα στη γωνία της Λεωφόρου Αμαλίας. 


Προς στιγμήν οι famous Τρικαλινοί, νόμισαν ότι ήταν ανταποκριτές των αγαπημένων τους τοπικών ΜΜΕ και πήραν αμέσως θέση για πόζες και δηλώσεις.


Φευ όμως, οι παπαράτσι έτρεχαν πίσω από μία μεσόκοπη αλαφιασμένη γυναίκα, που κρατούσε στα χέρια της μια φωτογραφία της Αντιδημάρχου της Σαινο(Έξυπνης) πόλης κας Έφης Λεβέντη και κραύγαζε εκστασιασμένη: 


“Μετανοείτε αμαρτωλοί. Η ημέρα της κρίσης έφτασε. Η σωτηρία του τόπου είναι εδώ..!”.
 Ήταν η διάσημη στο πανελλήνιο ακτιβίστρια και τηλεπερσόνα κα Ελένη Λουκά..!


(Το ευθυμογράφημα αποτελεί αποκύημα της φαντασίας και ουδόλως ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα).

Κώστας Κουτσονάσιος

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Χαχαχα, καλά τα λες δάσκαλε! Και δεν είναι μόνον οι επίδοξοι, που περιμένουν στη σειρά για να μας σώσουν! Έχουμε και τους ήδη, εν αναμονή, (αμάν πότε θα γίνουν επιτέλους αυτές οι εκλογές για να σώσουμε και να σωθούμε!) Και καλά αυτοί που έχουν δουλειά (τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα!), σκέψου αυτοί που είναι άνεργοι, με τι αγωνία τις περιμένουν! Μα γιατί τέλος πάντων δεν βιάζονται οι ανόητοι να σωθούν?! Έχουμε κι αυτούς που αγωνιούν για το μέλλον τους και που ζούνε το μεγαλείο της προσφοράς και τρέχουν δεξιά κι αριστερά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι στο καλό σκέφτονται οι ανόητοι, μήπως και μπερδευτούνε, μήπως εμφανιστούν και άλλοι πιο ικανοί και τότε!!! Και έχουμε και άλλους που είναι πρόθυμοι να παράσχουν τις πολύτιμες συμβουλές τους, για να έχουν σίγουροι τη νίκη τους Και αν κάποιοι δεν τις θέλουν η δεν τις κρίνουν απαραίτητες, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια! Κι εμείς όλο αγωνία, αναφωνούμε! Παιδιά τρέξτε να προλάβετε να μας σώσετε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης