"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Μετά από 50 χρόνια προκηρύσσεται θέση αερολιμενάρχη και κατασκευάζεται πύργος ελέγχου στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Επιτακτική κρίνεται πια η ανάγκη δημιουργίας και λειτουργίας Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας στα Τρίκαλα, εν όψει και του traffic από τα πολλά drones που πρόκειται να υπάρξει στο άμεσο μέλλον στον ουρανό της πόλης.


Εκτός από τα μη επανδρωμένα αεροχήματα μεταφοράς φαρμάκων αναμένεται οσονούπω και πολλά cafe της πόλης να εφαρμόσουν το εναέριο delivery, με ότι αυτό συνεπάγεται για την απασχόληση της συμπαθούς και πολύπαθης τάξης των ντελιβεράδων.

Το πλέον ανησυχητικό όμως είναι ότι πολιτικά γραφεία και αυτοδιοικητικοί ετοιμάζονται ήδη να υιοθετήσουν τη πρωτοπόρα ιδέα του famous και έξυπνου Δημάρχου μας- προέδρου της ΚΕΔΕ, αποστέλλοντας κατά τη προεκλογική περίοδο τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια στους ψηφοφόρους τους με drones.


Δεδομένο των παραπάνω, η έλλειψη πύργου ελέγχου στην ευρύτερη περιοχή της πόλης είναι εμφανής και δεν θα αργήσει η ημέρα που θα ξαναδούμε αερολιμενάρχη στα Τρίκαλα.


Στη φωτογραφία της δεκαετίας του 60`, ο πύργος ελέγχου και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας του παλαιού στρατιωτικού αεροδρομίου Φλαμουλίου Τρικάλων.

Κώστας Κουτσονάσιος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης