"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19 C
Trikala

Με έργα απαντάει ο Θανάσης Μεριβάκης – 1.000.000,00 € για δυο μεγάλα έργα αγροτικής οδοποιΐας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παραμερίζοντας γκρίνιες και διάφορα άλλα που σημειώθηκαν τον τελευταίο καιρό  ο Θανάσης Μεριβάκης απαντά σήμερα με  δύο προτάσεις που υπέβαλλε ο Δήμος Φαρκαδόνας  και εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 ,
Όπως ανακοίνωσε η Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας: η Ασφαλτόστρωση Αγροτικής Οδού Δ.Δ. Κεραμιδίου – Φαρκαδόνας, προϋπολογισμού 388.000,00  και η Ασφαλτόστρωση Αγροτικής Οδού Δ.Δ. Ζάρκου, προϋπολογισμού 603.000,00 €.
Πρόκειται  για έργα συνολικού  προϋπολογισμού 1.000.000,00  περίπου που θα βελτιώσουν κατά πολύ την πρόσβαση στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις περιοχών .
Συνυπολογίζοντας το μεγάλο ποσοστό του γεωργικού τομέα στην τοπική  οικονομία, γίνεται εύκολα αντιληπτό το πόσο σημαντικά είναι τα έργα αυτά για το Δήμο .
Η επιτυχία αυτή είναι ιδιαίτερα μεγάλη, εάν αναλογιστούμε ότι ο Δήμος μας ενέταξε τα από τα συνολικά 20 έργα σε ολόκληρη την Περιφέρεια Θεσσαλίας και μάλιστα με ελάχιστο προσωπικό, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι επιτυχίες είναι αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πως γίνεται όλο τον χρόνο να κριτικάρετε το πολιτικό προσωπικό του Νομού ως ανεπαρκές και πριν τις εκλογές να τους κολακεύετε, αυτό μάλλον πρέπει να μας προβληματίσει!Αντικειμενικότητα,συνέπεια και δεοντολογία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης