"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.6 C
Trikala

Με αφορμή περιστατικό επί των οδών Καβράκου και φλέμιγκ στα Τρίκαλα.

lafarm

Σχετικά άρθρα



Το ελάχιστο ανάρμοστη έως προκλητική μπορεί να χαρακτηρισθεί η συμπεριφορά ενός 2κυκλιστή, ο οποίος τρέχοντας, με 2-3πλάσια, της επιτρεπόμενης εντός πόλεως ταχύτητας, επί της οδού Καβράκου και αποφεύγοντας (ευτυχώς) σύγκρουσή με το εξερχόμενο αυτοκίνητό μου. μου επετέθη φραστικά με ακατονόμαστες φράσεις και απειλές.
Δυστυχώς είναι και αυτή μια υπέρβαση των όποιων οδηγών που, αδυνατώντας να τιθασεύσουν τα νεύρα τους, εκτρέπονται. Αυτά ως εισαγωγή για τη σημερινή (2μμ) επίθεση ενός νέου έως ώριμου μοτοσυκλετιστή. 
Ο εν λόγω οδηγός, ξεπερνώντας τα εσκαμμένα,προχώρησε σε σκληρές εκφράσεις ύβρεων και απειλών που, χάρη στη δική μου ψύχραιμη και υπομονητική αντιμετώπιση αποφεύχθησαν τα χειρότερα,’εληξε με βίαιο χτύπημα του καθρέπτη του αυτοκινήτου, στον οποίο ίσως να υπάρχουν και σχετικά αποτυπώματα.
Τέλος, στην κορύφωση της έκκρηξής του, έφυγε με την ταπεινωτική και για τον ίδιο τον εαυτό του εστόμισή – κατάρα ” Να ιδείς τα παιδιά σου να στα φέρουν στο σπίτι σε νεκροκούτι!”
ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΟ!!!
Δυστυχώς διανύουμε μια ασφυκτική περίοδο κοινωνικής κρίσης και εδώ όλοι μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, πρέπει να κρατήσουμε ψηλά τον πήχη της ψυχραιμίας προκειμένου να αποφεύγονται τα χειρότερα.
Επίσης, όταν κινούμαστε με όποιο δήποτε τροχοφόρο, να είμαστε προσεκτικοί στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας!
Στην προκειμένη περίπτωση, ως γνωστόν, αρμόδια είναι η Τροχαία η οποία με το άξιο στελεχιακό της δυναμικό
μπορεί να βάλει φρένο στις υπερβάσεις!

Xρήστος Παπαπολύκαρπος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης