"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

Με γιατρούς από το νοσοκομείο Τρικάλων θα καλυφθούν οι ελλείψεις στα Κέντρα Υγείας;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την ώρα που γιατροί και νοσηλευτές του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων περιγράφουν με μελανά χρώματα τις ελλείψεις που υπάρχουν, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, την ίδια ώρα προωθούνται γιατροί σε διάφορα Κέντρα Υγείας.

Στο νοσοκομείο Τρικάλων υπάρχουν ειδικότητες με ένα μόνο γιατρό , όπως Πνευμονολόγος, Γαστρεντολόγος, Ουρολόγος, Νευρολόγος, Ωτορινολαρυγγολόγος, Αιματολόγος κλπ.

Έχει εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου και στελνουν και γιατρούς στα Κέντρα Υγείας;

Γιατί η διοίκηση του νοσοκομείου δεν ζητάει να γίνου νέες προσλήψεις προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν;

Εκτός και αν γινονται όλα τα παραπάνω για λόγους εντυπώσεων λόγω της προεκλογικής περιόδου.

Οι σοβαρές ελλείψεις που υπάρχουν στα Κέντρα Υγείας με αυτό τον τρόπο θα καλυφθούν;

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι γιατροί των κέντρων υγείας μετακινούνται και κρατάνε αντίστοιχα το τμήμα επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου.Τραμπες και από τίς δύο πλευρές.Είπαμε λίγο γιατρός για όλους λέγεται το πρόγραμμα.

  2. Κάντε προσλήψεις τώρα και ξεκινήστε την εφημερευση του κέντρου υγείας πόλης για να ξεμπουκωσει το Τμήμα επειγόντων.Οι αναμονής εκεί είναι τριτοκοσμικής χώρας.Η λύση δεν είναι γιατροί με μπλοκακι στο κέντρο υγείας ώστε να μαζέψουν πελατεία στο ιατρείο τους το απόγευμα όπως έκαναν παλιά αλλά μόνιμοι γιατροί με αξιοπρεπείς μισθούς.

  3. Και τα ΚΥ έχουν ανάγκη από όλες τις ειδικότητες ,αλλά ταυτόχρονα δεν πρέπει και το νοσοκομείο να στερείται τον ένα και μοναδικό γιατρό που έχει σε αυτές τις ειδικότητες… Μήπως αυτές οι αλχημείες ,είναι ιδέες του Τσαούση και κυρίως για να προβάλλει τον εκλεκτό του,τον εκ Γαρδικίου ορμώμενο γιατρό ?

  4. Οι μετακινήσεις γιατρών προς τα ΚΥγειας είναι κινήσεις βιτρίνας και όχι ουσίας…άραγε ποιοί κρύβονται πίσω από αυτές? μήπως ο πρόεδρος της ΝΔ Τρικάλων και ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ θα μπορούσανε να μας απαντήσουν?

  5. Μία είναι η λύση ψηφίστε Μητσοτάκη να τα κλέίσει και να μην εσακίζουμε το κεφάλι μας . Τι τους θέλουμε τους γιατρούς όταν υπάρχει το ξεμάτιασμα;

  6. Χορτάσαμε φωτογραφίες από το δίδυμο…δεν θέλουμε άλλο”κατόπιν ενεργειών τους”…επαρκή στελέχωση θέλουμε και του ΓΝΤρικάλων,αλλά και των ΚΥ και όχι την συνεχή μετακίνηση των μοναδικών γιατρών από το ΓΝΤρικάλων στα ΚΥ…και των Γενικών γιατρών στα ΤΕΠ για να καλύψουν την ανυπαρξία του αυτόνομου ΤΕΠ..

  7. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΚΆΠΟΙΟΥΣ (ΕΥΤΥΧΏΣ ΌΧΙ ΠΟΛΛΟΎΣ)ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ.ΤΟΥΣ ΒΆΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎΣ ΓΙΑΤΡΟΎΣ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΆΝΕ ΚΑΙ ΒΊΖΙΤΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΗΡΘΑ ΜΕ ΕΟΠΥΥ ΔΕ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑ ΟΎΤΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΡΈΚΛΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης