"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Με κονκάρδα που θα αναγράφει «ήταν έγκλημα» θα παρελάσουν μαθητές αύριο στη Λάρισα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το δικό τους μήνυμα με αφορμή την πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών σχεδιάζουν να στείλουν αύριο μαθητές που συμμετέχουν στη Συντονιστική Επιτροπή Λάρισας, κατά την παρέλαση με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Οι μαθητές έχουν εκτυπώσει κονκάρδα όπου θα αναγράφεται η ημερομηνία του δυστυχήματος, αλλά και με την άποψη πως «ήταν έγκλημα».

Μιλώντας στο onlarissa.gr ο 17χρονος μαθητής – μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Βασίλης Κολτσίδας εξήγησε πως η πρωτοβουλία αυτή γίνεται «ως ένδειξη πένθους και όχι για να βανδαλίσουμε την παρέλαση». Πρόσθεσε δε, πως είναι προαιρετικό, αλλά και πως «θα το φορέσουμε γιατί δε μπορούμε να παραβλέψουμε ένα τόσο σημαντικό έγκλημα επειδή είναι παρέλαση».

Αποτυπώνοντας το κλίμα που επικρατεί στα σχολεία της Λάρισας, εξήγησε ότι «τα παιδιά έχουν καταλάβει από μόνα τους ότι δε φταίει μόνο ο σταθμάρχης. Ζούμε σε μία κοινωνία όπου η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ και ο ανθρώπινος παράγοντας θα έχει μηδενιστεί. Τα παιδιά χρησιμοποιούν το τρένο και βλέπουν τα προβλήματα… Θέλουμε να στείλουμε μήνυμα ότι το παραμύθι που προσπαθούν να μας πουλήσουν και έχουν αρχίσει ήδη να μαζεύουν ότι φταίει μόνο ο σταθμάρχης δεν ισχύει. Οι μαθητές δεν τρώμε κουτόχορτο, φταίνε διαδοχικά όλες οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης