"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Με μεγάλη επιτυχία o <<ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ >> στα Μεγάλα Καλύβια

lafarm

Σχετικά άρθρα

SAKAFLIAS

Με μεγάλη επιτυχία και πάνω από 700 θεατές παίχτηκε η παράσταση της χρονιάς <<ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ο μύθος >> στα Μεγάλα Καλύβια. Κάτω από το φως της Αυγουστιάτικης πανσελήνου οι συντελεστές της παράστασης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και οι θεατές τους αντάμειψαν με το θερμό τους χειροκρότημα.

Εμφάνιση 055.JPG

Γέλασαν, έκλαψαν και τραγούδησαν με τα τραγούδια του αξέχαστου δημιουργού μας Βασίλη Τσιτσάνη παιγμένα από την ορχήστρα του Μουσείου Τσιτσάνη.

Εμφάνιση 167.JPG

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους : Ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός κος Κώστας Σκρέκας, ο Αντιδήμαρχος κος Ηλίας Παπανικολάου, ο κος Πάτρας Διευθυντής Αναπτυξιακής Τρικάλων, ο Διευθυντής του Μουσείου Τσιτσάνη κος Στέλιος Καραγιώργος, ο Αντιπρόεδρος των Μεγάλων Καλυβίων κος Νίκος Αργύρης, η κα Βαγγελιώ Μπουντούρη από την Περιφέρεια, ο κος Παναγιώτης Μάνος από τον Χ.Ο.Τ., η Πρόεδρος του συλλόγου Φήκης κα Μαρία Μπέτσικου και από τον Ε.Λ.Ο.Κ. η Αντιπρόεδρος κα Κυριακή Κάβουρα, η Γ.Γραμματέας κα Πέννυ Μαγούλα, ο ταμίας κος Βασίλης Τσεκούρας (που έπαιζε στην παράσταση) και η κα Ευαγγελία Παπαχρήστου. Χαιρετισμό απηύθυνε ο οικοδεσπότης της βραδιάς και πρόεδρος του Ε.Λ.Ο.Κ. κος Θωμάς Χαχάμης, ο οποίος ευχαρίστησε το κοινό και ειδικά τους Μεγαλοκαλυβιώτες που στηρίζουν πάντα τις προσπάθειες του Ε.Λ.Ο.Κ. και του θεατρικού εργαστηρίου.

Εμφάνιση 182.JPG

Η κα Σία Φαράκη, σκηνοθέτης της παράστασης και υπέύθυνη του θεατρικού εργαστηρίου του Ε.Λ.Ο.Κ. και του Χ.Ο.Τ. ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν, συνεχάρη τους συντελεστές και  κάλεσε το κοινό στις χειμερινές παραστάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης