"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Με μυνήσεις απαντά ο Γιώργος Τσίγκας στον Δημήτρη Παρθένη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Άγνωστοι εξακολουθούν να παραμένουν οι λόγοι που οδήγησαν τον διοικητή του νοσοκομείου να παρέμβει σήμερα σε τοπικό ραδιόφωνο [ Λέσχη ] και να απευθύνει κατηγορίες κατά του δ/ντή της Ψυχιατρικής Κλινικής Γιώργου Τσίγκα  την ώρα που δεν έχει τελεσιδικήσει  η Ένορκη Διοικητική Εξέταση δεδομένου ότι έχει  γίνει προσφυγή  . Δημοσιεύουμε παρακάτω τις αναφορές του Δημήτρη Παρθένη ενώ σε επικοινωνία που είχαμε με τον Γιώργο Τσίγκα τόνισε πως “τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη”.   Ο ίδιος υποστηρίζει ότι όλα θα καταρρεύσουν με πάταγο και προαναγγέλλει αποκαλύψεις .

 

Δ. ΠΑΡΘΕΝΗΣ

«‘Υπάρχει ένα σοβαρό ζήτημα που μένει σε εκκρεμότητα και αφορά στη λειτουργία της Ψυχιατρικής κλινικής και του ιατρείου ημέρας. Άρχισαν να υπάρχουν προβλήματα όταν μετακίνησα την σύζυγο του διευθυντή της Ψυχιατρικής κυρίου Τσίγκα σε άλλο τμήμα και από τότε υπήρξε στην κυριολεξία από μέρους του μια συστηματική αντίπραξη. Απομακρύνθηκαν και εκδιώχτηκαν  ασθενείς και ψυχικά πάσχοντες, και γίναν ενέργειες που δεν ερμηνεύονται. Έπειτα από όλα αυτά διατάχθηκε Ε.Δ.Ε. και σύμφωνα με το πόρισμα της αποδείχθηκε ότι υπήρχαν ευθύνες και  αποδόθηκαν λίαν επιεικώς στον κύριο Τσίγκα και στην σύζυγο του,  υπάλληλο της Ψυχιατρικής κλινικής,  στέρηση μισθού για 15 μέρες στον καθένα. Έπρεπε να επιβληθεί ποινή και την επέβαλλα εγώ ώστε να κλείσει εκεί το θέμα».

Και ο Δημήτρης Παρθένης τόνισε:

«Οι συγκεκριμένοι αξιώνουν να μην τους διαταράξει κανείς τη σύνθεση τους, παρότι δεν είναι πρέπον να βρίσκονται Ά βαθμού συγγενείς στον ίδιο χώρο. Καταλαβαίνω ότι κύριος Τσίγκας είναι στέλεχος της Ν.Δ. και περιφερειακός σύμβουλος αλλά εγώ βλέπω τη διάσταση του ιατρικού στελέχους, δεν υπάρχει αυτό το κριτήριο για μένα. Το ότι υπήρξε και θεματικός αντιπεριφερειάρχης υγείας θα πρέπει να προβληματίσει αυτούς που του έχουν αναθέσει τέτοια καθήκοντα.

Το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται και ο κύριος Τσίγκας έχει αποκτήσει και όψιμους υποστηρικτές οι οποίοι στρατεύονται να τον υποστηρίξουν και αποτελούν δικούς μου πολιτικούς αντιπάλους.

Αν όμως κάποιος αντιστρατεύεται το δημόσιο συμφέρον δεν μπορεί να μην δέχεται συνέπειες, θα πρέπει να κινούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Αν προκύψουν παραπτώματα που να δικαιολογούν την απομάκρυνση του από τη θέση του διευθυντή, δεν έχω κάποιο λόγο να μην το προχωρήσω.

Από την πλευρά του  ο κύριος Τσίγκας έχει κάνει μια προσφυγή στο δευτεροβάθμιο όργανο της ΥΠΕ προσπαθώντας να απορρίψει το  νομικώς κατοχυρωμένο πόρισμα της Ε.Δ.Ε.

Εγώ όρους σε αυτή τη διαδικασία δεν δέχομαι, αν ο κύριος Τσίγκας θέλει να πάει πακέτο με τη σύζυγο του αυτό είναι κάτι που δεν θα το δεχτώ. Θα μπορούσα να τη βοηθήσω ακόμα και να μετακινηθεί στο Νοσοκομείο Τρικάλων, γιατί ανήκει σε άλλη πόλη και εδώ και 14 χρόνια είναι σε απόσπαση που δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι νόμιμη,  αλλά όχι με τη διαδικασία που μου λένε ότι είναι εξειδικευμένο στέλεχος ψυχιατρικής ενώ η ίδια είναι ΔΕ, δεν γίνεται αυτό.

Θα γίνουν προσλήψεις ψυχιάτρων γιατί κάποιοι θέλουν να εργαστούν ενώ κάποιοι όχι, αν δεν θέλουν να εργαστούν αυτοί θα αποφασίσουν ότι δεν θα υπάρξει εργασία;

Αν είμαι λάθος να ζητήσω και δημόσια συγγνώμη, δεν είναι πολιτικό το θέμα αν είναι Πασοκ Συριζα ή Ν.Δ. ο κάθε υπάλληλος. Αν δεν είμαι όμως να πάρει ο καθένας τη θέση του.  Δεν γίνεται να υφίσταται ο πολίτης την ταλαιπωρία επειδή κάποιοι δεν θέλουν να αναπτυχθεί η ψυχιατρική στα Τρίκαλα».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πριν καταφύγουν στα δικαστήρια δεν περνάνε κι από κανένα Δημοτικό σχολείο να τους μάθει κανένας φιλομαθης δάσκαλος πως γράφονται οι μηνυσεις ….γιατί μας στραβωσατε με τις ….μυνησεις!!!!!!!
    Μετά βλέπουμε ποιος έχει δίκιο !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης