"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.7 C
Trikala

Με πορεία την Τετάρτη – ημέρα πλειστηριασμών – προς τα Δικαστήρια

lafarm

Σχετικά άρθρα

plistiriasmoi

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27/2 στο ξενοδοχείο Πανελλήνιον, σύσκεψη, όπου συμμετείχαν συνδικαλιστικές παρατάξεις, πολιτικές οργανώσεις, κινηματικές συλλογικότητες, εργάτες συνδικαλιστές και από το χώρο του εμπορίου και αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος..
Στη σύσκεψη συζητήθηκε:
– Η βία που ασκήθηκε από την αστυνομία ενάντια στους αγωνιστές και τις αγωνίστριες ενάντια στους πλειστηριασμούς την Τετάρτη.
– Μπήκε από τοποθετήσεις συναγωνιστών, ο πυρήνας της λογικής του κεφαλαίου για τους πλειστηριασμούς σπιτιών εργατικών και λαϊκών οικογενειών και η ανάγκη από μεριάς των κατασταλτικών μηχανισμών στη άσκηση βίας για την υλοποίηση αποφάσεων των κυβερνήσεων.
– Οι τρόποι να γίνουν μαζικότερες οι κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς, Να ενημερώσουν οι συνδικαλιστές τα σωματεία τους, για να στηρίξουν και να πλαισιώσουν τις κινητοποιήσεις. Να ενημερωθεί η εργατική τάξη και ο εργαζόμενος λαός των Τρικάλων και να πάρει μαζικά μέρος στις κινητοποιήσεις προκειμένου να προστατευτούν τα σπίτια και η μικρή εργατική και λαϊκή ιδιοκτησία από τα αρπακτικά όπως οι τράπεζες, η εφορία κλπ.
– Καταδικάζουμε απερίφραστα την απρόκλητη βία της αστυνομίας ενάντια στους συναγωνιστές.
plistiriasmoi
– Καλούμε την κυβέρνηση και τους βουλευτές των Τρικάλων να πάρουν δημόσια και συγκεκριμένη θέση απέναντι στη βία των αστυνομικών ενάντια στο κίνημα διότι όπως αποδεικνύεται καθημερινά ο προσανατολισμός τους είναι η καταστολή του κινήματος.
– Να δεσμευτούν οι βουλευτές των Τρικάλων να πάρουν μέρος οι ίδιοι, στις κινητοποιήσεις τις Τετάρτες, να φέρουν εδώ και τώρα πρόταση νόμου στη βουλή για διαγραφή των χρεών των εργατικών και φτωχών λαϊκών οικογενειών προς τις τράπεζες και την εφορία και κατάργηση με νόμο των πλειστηριασμών για πρώτη κατοικία και τη μικρή λαϊκή ιδιοκτησία.
– Η κυβέρνηση να νομοθετήσει εδώ και τώρα, νόμο ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και καταστημάτων των εργατικών και λαϊκών οικογενειών, για χρέη προς τις τράπεζες και την εφορία και για τη διαγραφή με νόμο, εδώ και τώρα, των χρεών των εργατικών νοικοκυριών για πρώτη κατοικία, και την άμεση νομοθέτηση της απαγόρευσης κάθε πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας και μικρής ιδιοκτησίας των εργατικών και λαϊκών οικογενειών.
– Με άμεση κυβερνητική απόφαση να σταματήσουν οι δυνάμεις καταστολής να βρίσκονται στις εργατικές και λαϊκές κινητοποιήσεις.
plistiriasmoi
– Την Τετάρτη 4 Μάρτη 2015 να γίνει προσυγκέντρωση στην πλατεία <<Ηρώων Πολυτεχνείου>> (κεντρική πλατεία), στις 3:15 και να πάμε με πορεία στα δικαστήρια.
plistiriasmoi
Αγωνιστική Πρωτοβουλία Εργαζομένων Ανέργων Ν. Τρικάλων
Συνδικαλιστές από το χώρο του εμπορίου
Λέσχη Εργασίας Αλληλεγγύης και Πολιτισμού
Κίνημα Δεν Πληρώνω
Μέτωπο Λαού
Οργάνωση Τρικάλων του Κ.Κ.Ε. (μ.λ.)
Οργάνωση Τρικάλων της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
Αγωνιστές του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού χώρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης