"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Με σοβαρά εγκαύματα Φαρκαδόνια μετά από έκρηξη συσκευής εντομοαπωθητικού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η συσκευή βρισκόταν εκτεθειμένη στο ήλιο για ώρες με αποτέλεσμα όταν την έλαβε στα χέρια της να «σκάσει» προκαλώντας τραύματα εγκαυμάτων σε διάφορα σημεία του σώματος

Προ δυσάρεστων εκπλήξεων βρέθηκε μια Φαρκαδόνια, η οποία υπέστη εγκαύματα μετά την έκρηξη συσκευής εντομοαπωθητικού σε σπρέι.

Η τυχερή μες την ατυχία της γυναίκα η οποία διαμένει στο Γριζάνο είχε τοποθετήσει τη συσκευασία κοντά σε παράθυρο η οποία ήταν ορατή στον ήλιο. Προ λίγων ημερών, όταν η θερμοκρασία είχε ανέβει στα ύψη, η ίδια έλαβε τη συσκευή και στην προσπάθεια της να ραντίσει μια σφηκοφωλιά με το σπρέι, βρέθηκε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Η συσκευή εξερράγη στα χέρια της με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο, στα χέρια και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματος. Η ίδια επισκέφτηκε γιατρό για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, τονίζοντας ότι απέφυγε τα χειρότερα, από τύχη, καθώς θα μπορούσε να είχε τυφλωθεί.

Σύμφωνα με δικές της εκτιμήσεις, η έκρηξη προκλήθηκε καθώς η μεταλλική συσκευή παρέμεινε για ώρα στο ήλιο ενώ κατά την πίεση του υγρού προκλήθηκε η έκρηξη.

Παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί κατά καιρούς με τους ειδικούς να τονίζουν ότι απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς οι συγκεκριμένες συσκευασίες, όπως αναγράφεται και εντός αυτών θα πρέπει να φυλάσσονται σε σκιερά μέρη.

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται και με τους αναπτήρες που πρέπει να φυλάσσονται κι αυτοί σε σκιερά σημεία. Ειδικά εκρήξεις μπορούν να σημειωθούν όταν οι αναπτήρες αφήνονται εντός τους αυτοκινήτου και είναι εκτεθειμένοι στο ήλιο. Στα συγκεκριμένα σημεία σημειώνονται υψηλές θερμοκρασίες με αποτέλεσμα να υπάρχουν κίνδυνοι εκρήξεων.

krinitrikalon.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης