"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Με τρείς γυναίκες οι Αντιδημαρχίες του Δήμου Καλαμπάκας από την 1η Σεπτεμβρίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πλησιάζουμε στο τέλος του μήνα και είναι γνωστό εδώ και καιρό πως από την 1η Σεπτεμβρίου στον Δήμο Καλαμπάκας θα έχουμε την αλλαγή σκυτάλης στις 5 από τις 7 Αντιδημαρχίες και οι νέοι αντιδήμαρχοι, θα αναλάβουν δράση από την ερχόμενη Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι για πρώτη φορά στον Δήμο Καλαμπάκας την αντιδημαρχία των έργων την αναλαμβάνει γυναίκα!

Η κ. Μαρία Φροσυνάκη αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, έπειτα από απόφαση κ. Σινάνη, ο οποίος την προτίμησε για την θέση αυτή λόγω της δυναμικότητας και της μεθοδικότητας που τη διακρίνει.

Είναι η πρώτη φορά που γυναίκα αναλαμβάνει την συγκεκριμένη Αντιδημαρχία, γυναίκα και αυτό δείχνει πως ο Δήμαρχος  δεν έχει ενδοιασμούς στο να αξιοποιεί τις γυναίκες συνεργάτες που διαθέτει στη διάθεσή του, σε σημαντικά πόστα του Δήμου.

Άλλωστε το είχε κάνει και με τον ορισμό της κ. Μαρίας Κουκουράβα στη θέσης της Αντιδημάρχου καθαριότητας, πριν από λίγο καιρό και η οποία μέχρι στιγμής τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά στα καθήκοντά της.

Στο νέο σχήμα των Αντιδημάρχων θα υπάρχει ακόμη μια γυναίκα Αντιδήμαρχος, η τρίτη στο σχήμα, και αυτή είναι η κ. Σοφία Δρούγκα η οποία θα λάβει τη θέση της κ. Λίλας Μπαντέκα, ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας.

Ο κ. Αντώνης Παπαναστασίου θα αναλάβει την Αντιδημαρχία ως υπεύθυνος Αγροτικής Ανάπτυξης, αντικαθιστώντας τον ευγενέστατο κ. Αναγνωστόπουλο Αλκη. ενώ ο κ. Ζαμπούρας Δημήτριος, θα οριστεί Αντιδήμαρχος Περιφέρειας από τον κ. Σινάνη στη θέση του κ. Ανδρέα Καλτσούδα.

Θα παραμείνουν στη θέση τους οι κ.κ Κωνσταντίνος Ράντος ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αθλητισμού και ο κ. Χρήστος Παπαγεωργίου, ως Αντιδήμαρχος των Οικονομικών του Δήμου Καλαμπάκας.

 

Συνοπτικά οι Νέοι Αντιδήμαρχοι

 

  1.  Παπαγεωργίου Χρήστος Παραμένει ως  Αντιδήμαρχος Οικονομικών
  1.  Ράντος Κωνσταντίνος Παραμένει ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αθλητισμού
  1.  Κουκοράβα – Γκαραγκάνη Μαρία Παραμένει ως Αντιδήμαρχος Θεμάτων Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος

 

  1.  Η κ.Σοφία Δρούγκα διαδέχεται την κ. Μπαντέκα – Νάνη Ευαγγελία ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας 
  1.  Η κ. Μαρία Φροσυνάκη διαδέχεται τον κ. Βουρλίτση Δημήτριο ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων
  1.  Ο κ. Ζαμπούρας Δημήτριος διαδέχεται τον κ. Καλτσούδα Ανδρέα ως Αντιδήμαρχος Περιφέρειας
  1.  Ο κ. Παπαναστασίου Αντώνιος διαδέχεται τον κ. Αναγνωστόπουλο Αλκιβιάδη ως  Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης

meteora24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης