"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.3 C
Trikala

Με τρικαλινή συμμετοχή η καμπάνια “100 μέρες ΣΥΡΙΖΑ” στη Γερμανία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, εκστρατεία ενημέρωσης στην Ευρώπη. Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ενημερώσει τους ευρωπαϊκούς λαούς για την πραγματική κατάσταση στη χώρα για το τι ακριβώς συμβαίνει με το χρέος, για την προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης, στηρίζεται στο γερμανόφωνο κομμάτι της Ευρώπης και δη στη Γερμανία, σε έναν τρικαλινό. Στον Γιώργο Χονδρό, ο οποίος είναι ο «εγκέφαλος» αυτής της εκστρατείας και έχει επί της ουσίας αναστατώσει τη χώρα αυτή. Η προσπάθεια απευθύνεται πρώτα πρώτα στους ευρωπαϊκούς λαούς, και κατ’ επέκταση στην αριστερά, τα κινήματα, τα κόμματα της Αριστεράς.
Η εκστρατεία διαρκεί 10 ημέρες και γίνεται σε συνεργασία με το RLS, το Die Linke, τον ΣΥΡΙΖΑ Μονάχου και τις οργανώσεις του κόμματος σε άλλες πόλεις. Η καμπάνια έχει τίτλο: «Οι 100 πρώτες μέρες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα».
xondrosΩς πρώτο συμπέρασμα, όπως ο κ. Χονδρός ενημερώνει, είναι η εξαιρετική ανταπόκριση, με έντονη συμμετοχή πολιτών, είτε αριθμητικώς είτε σε επίπεδο συμμετοχής.

Το πρόγραμμα
Η εκστρατεία ξεκίνησε με εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, στις 2 Μαΐου για την Πρωτομαγιά. Την επομένη, το κλιμάκιο κατέθεσε στεφάνι εκπροσωπώντας την ΕΑ και τον ΣΥΡΙΖΑ στο Νταχάου με την ευκαιρία των 70 χρόνων από την απελευθέρωση και το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, σε εκδήλωση με παρούσα και τη Γερμανίδα καγκελάριο!
Την ίδια ημέρα, δεν σταμάτησαν οι εκδηλώσεις, αφού έγινε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Μονάχου για τα πολιτικό συμβαίνοντα στη χώρα μας. Στις 4 Μαΐου, σε μια ακόμη ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση μετείχαν εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, του ΣΥΡΙΖΑ και του DieLInke με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Ρόζα Λούξεμπουργκ. Το γενικό συμπέρασμα εδικά από αυτή την εκδήλωση, ήταν ότι υπάρχει έντονο το ενδιαφέρον για την κατάσταση στη χώρα μας σε σέση με την ΕΕ και τις ακολουθούμενες πολιτικές.
Η συνεχιζόμενη εκστρατεία «μεταπήδησε» στη Νυρεμβέργη, όπου υπάρχει έντονο το ελληνικό – και το τρικαλινό – στοιχείο. Σήμερα Τετάρτη, παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, στο Βερολίνο, για τις 100 μέρες του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ γενικότερα, έχουν γίνει παρεμβάσεις σε πλήθος ΜΜΕ της Γερμανίας, κυρίως, όμως, σε εκπομπές μεγάλης τηλεθέασης. Ολη αυτή η προσπάθεια γίνεται παράλληλα με τις κινήσεις της κυβέρνησης, αφού σημαντικό στοιχείο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η προσπάθεια κατανόησης από τους ευρωπαϊκούς λαούς, τι ακριβώς θέλει και τι προωθεί η ελληνική κυβέρνηση.

xondros2 xondros1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης