"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε  στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Τρικάλων (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων) , για όλους τους περιθαλπόμενους του ιδρύματος χαρίζοντας τους λίγες στιγμές χαράς και ξενοιασιάς, με την ευκαιρία των Άγιων ημερών.

Παρούσα η διοίκηση και όλοι οι εργαζόμενοι του ιδρύματος, συγγενείς και φίλοι των περιθαλπόμενων και όλη σχεδόν η κοινωνία του Μεγάλου Κεφαλόβρυσου, που έχει την έδρα του το παράρτημα ΑΜΕΑ Τρικάλων.

Στον χαιρετισμό του ο  Πρόεδρος του Παραρτήματος και Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας κ Παναγιώτης Ραχιώτης αναφέρθηκε στην «ανάσχεση του ανθρώπινου πόνου» και στη μεγάλη συμβολή των εργαζομένων στο Θεραπευτήριο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν  στο ίδρυμα την απερχόμενη χρονιά.

Η αλήθεια είναι πως το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων ταιριάζει μια λέξη : νοικοκύρεμα !!

 Στη συνέχεια η παιδική χορωδία του δημοτικού σχολείου Μεγ Κεφ/σου τραγούδησε Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια, τα χειροκροτήματα απέσπασε η μπάντα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών , εκεί ήταν και τα Ξωτικά ενώ τα Μέλη του ΚΑΠΗ χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, προσφέροντας χαρά στους ηλικιωμένους και νεώτερους τροφίμους του παραρτήματος ΑΜΕΑ και προσφέρθηκαν σε όλους τους καλεσμένους κουραμπιέδες, μελομακάρονα και αναψυκτικά.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο δήμαρχος Δ.Παπαστεργίου , ο αντιδήμαρχος Κ. Ψύχος , ο πρώην δήμαρχος Γ. Σπαθής , ο αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Δ. Πεταράκης , ο περιφερειακός σύμβουλος Ντ. Μπάρδας , ο γνωστός γιατρός Θ. Γκαλέας κ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης