"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Μικέλης Χατζηγάκης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης έκανε την εξής δήλωση μετά το αποτέλεσμα των εκλογών:

«Ο λαός μίλησε και με τη ψήφο του έδωσε μια ιστορικών διαστάσεων νίκη στην Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και σαφή εντολή να συνεχίσει το μεταρρυθμιστικό του έργο. Θεωρώ ότι τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα αλλάξουν πραγματικά την Ελλάδα με μεταρρυθμίσεις στην οικονομία, την υγεία, την παιδεία, και τόσους άλλους τομείς.

Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τις Τρικαλινές και τους Τρικαλινούς που έδωσαν δίπλα μου την μάχη έντιμα και καθαρά, που αντιστάθηκαν σε πιέσεις, που ύψωσαν ανάστημα, που δεν λύγισαν. Θέλω να γνωρίζουν οι Τρικαλινοί φίλοι μου πως δεν ξεχνώ την στήριξη τους και θα είμαι δίπλα τους όπως και όπου μπορώ από όποια θέση και αν έχω στο μέλλον. Η επιλογή των ψηφοφόρων είναι απολύτως σεβαστή και εύχομαι ειλικρινά οι προσδοκίες τους να εκπληρωθούν. Γιατί πάνω απ’ όλα είναι ο τόπος μας και το κοινό μας μέλλον».  

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ”Θα είμαι δίπλα τους όπως και όπου μπορώ από όποια θέση και αν έχω στο μέλλον”.
    Παρατήρηση: Παρόμοια κατήφεια με αυτή των …νικημένων, υπάρχει και στους νικητές. Βλέπετε, τώρα πρέπει να παρακαλούν εις το πολλαπλούν τον Μητσοτάκη δια μία …θεσούλα. Θα υπάρξει συνωστισμός.
    Πόσο παρωχημένο είναι πλέον το τραγούδι ”Η δουλειά κάνει τους άνδρες”…

  2. Ο Χατζηγάκης είναι αξιόλογος και έπρεπε να εκλεγεί…αλλά εμπιστεύεται λάθος συνεργάτες… Τελικά η Νάτσινα του πρόσθεσε η του αφαίρεσε ψήφους??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης