"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Μικρή συμμετοχή παρά τα προβλήματα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ στα Σωματεία Καφετεριών Τρικάλων και Επισιτιστικών Επαγγελμάτων – Φαστ Φουντ Εστιατορίων πραγματοποιήθηκαν, χθες και παρά τα προβλήματα η συμμετοχή δεν ήταν μεγάλη.

Οι εκλογές και των δύο Σωματείων έγιναν στην αίθουσα της τοπικής Ομοσπονδίας ΕΒΕ με τις κάλπες να ανοίγουν στις 3 το μεσημέρι και να κλείνουν στις 7 το απόγευμα.

Για το Σωματείο Καφετεριών ν. Τρικάλων έλαβαν για το Διοικητικό Συμβούλιο Μαγκούτης Δημήτριος 23 σταυρούς, Κολόβος Κων/νος 16, Καλιακούδας Τριαντάφυλλος 15, Παπαγεωργίου Γεώργιος 11, Χατζηφωτιάδης Γεώργιος 16, Δερμητζάκης Ματθαίος 12, Γρίβας Αθανάσιος 8 και Ψωμάς Ευάγγελος 10 σταυρούς.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή έλαβαν οι Παπαδόπουλος Αθανάσιος 6 σταυρούς και ο Ηλιάδης Γεώργιος 5 σταυρούς ενώ υποψήφιοι για αντιπρόσωποι στην ΟΕΒΕ ήταν οι Μαγκούτης Δημήτριος που έλαβε 17 σταυρούς, ο Καλιακούδας Τριαντάφυλλος που έλαβε επτά σταυρούς και ο Παπαγεωργίου Γεώργιος που έλαβε 12 σταυρούς.

Υποψήφιοι για αντιπρόσωποι στην ΠΟΕΣΕ ήταν οι Μαγκούτης Δημήτριος που έλαβε 14 σταυρούς, ο Καλιακούδας Τριαντάφυλλος που έλαβε έξι σταυρούς και Παπαγεωργίου Γεώργιος που έλαβε 14 σταυρούς.

Στο Σωματείο Επισιτιστικών Επαγγελμάτων – Φαστ Φουντ Εστιατορίων υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν οι Παναγιωτόπουλος Δημήτρης και έλαβε 29 σταυρούς, Αργυρίου Ιωάννης που έλαβε 18 σταυρούς, Βασιλόπουλος Θωμάς που έλαβε 14 σταυρούς, Καναβός Μιλιτιάδης που έλαβε 14, Παναγιωτόπουλος Νικόλαος 17, Παπακωνσταντίνου Ιωάννης 16, Πολύζου Παρασκευή 13 και Ράπτης Κωνσταντίνος 14 σταυρούς.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή ήταν υποψήφιοι οι Μεσιακάρης Παναγιώτης που έλαβε 12 σταυρούς, Τσιρώνας Αθανάσιος 7 και Καραμίντζιου Στυλιανή επτά σταυρούς.

Καταλήγοντας να σημειωθεί ότι υποψήφιοι για αντιπρόσωποι στην ΟΕΒΕ ήταν οι Παναγιωτόπουλος Δημήτριος και έλαβε 20 σταυρούς, Βουλοάγκα – Παπαευθυμίου Σοφία 18 και Αργυρίου Ιωάννης και αντιπρόσωποι για την ΠΟΕΣΕ ήταν οι Παναγιωτόπουλος Δημήτριος που πήρε 22 σταυρούς, Βουλοάγκα – Παπαευθυμίου Σοφία 18 σταυρούς και Αργυρίου Ιωάννης 4 σταυρούς.

DSC08923

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης