"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Μιχάλης Μπαγιώτης : Κι όμως, δεν είναι έτσι… κάτι αλλάζει σε αυτόν τον τόπο.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η δημοκρατία δεν είναι ούτε δύσκολη ούτε πολύπλοκη για τους πολιτικούς που πιστεύουν σε αυτή και υπηρετούν τις αρχές της σταθερά και διαχρονικά χωρίς υστερόβουλες και προσωπικές επιδιώξεις.

Μιχάλης Μπαγιώτης : Κι όμως, δεν είναι έτσι… κάτι αλλάζει σε αυτόν τον τόπο.

Η δημοκρατία είναι δύσκολη και περίπλοκη για τους καιροσκόπους που υποδύονται τους δημοκράτες και πρέπει κάθε ώρα και στιγμή να κραυγάζουν για την πίστη τους σε αυτή με τον φόβο μήπως και αποκαλυφθεί το πραγματικό τους πρόσωπο.

Για τον λόγο αυτόν σπεύδουν ταχέως να σπιλώσουν τη διαχρονικά δημοκρατική πορεία όποιου επιχειρεί να τραβήξει τον αριστερίστικο μανδύα τους και να αποκαλύψει την ιδεολογική τους γύμνια, την εξουσιολαγνεία αλλά και την φιλαργυρία τους.

Βεβαίως, η ανησυχία τους δεν εκπορεύεται τόσο από την αποκάλυψη της ιδεολογικής τους γύμνιας και της εξουσιολαγνείας όσο από την αποκάλυψη της φιλαργυρίας τους.

Άλλωστε, είναι η βάση πάνω στην οποία συνδιαλέχθηκαν και συναλλάχθηκαν για να εισέλθουν στην πολιτική. Χωρίς την εξυπηρέτηση αυτής τους της αδυναμίας δεν έχουν καν λόγο να ασχολούνται με την πολιτική.

Γι’ αυτό, όταν αντιλαμβάνονται πως πλησιάζει το τέλος του προστάτη που τους προώθησε, τους έβγαλε από την αφάνεια, τους στήριξε και τους επέβαλε στην τοπική κοινωνία πανικοβάλλονται.

Πάνω στον πανικό τους, ως γνήσιοι φιλάργυροι, δεν διστάζουν να προδώσουν ακόμη και αυτόν τον προστάτη τους και να διαπραγματεύονται την επόμενη ημέρα, από τώρα, πίσω από τις πλάτες του προκειμένου να διασφαλίσουν τη συνεχή ροή της έμμισθης απολαβής.

Ο ήχος της πόρτας, όμως, από αυτούς που σήμερα οι φιλάργυροι προσπαθούν να συκοφαντήσουν και να αποδομήσουν την κρυστάλλινη ιδεολογική τους πορεία ήταν ηχηρός, με πάταγο και κατά πρόσωπο και δεν το χωράει ο αλαζονικός τους νους ότι σύντομα θα χρειαστεί να αποχωριστούν την ανελλιπώς αεράτη είσπραξη των αργυρίων.

Mιχάλης Μπαγιώτης

υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης