"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Μοίρασε τρόφιμα σε 220 οικογένειες ο Ερυθρός Σταυρός Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

00000000000000
Με δικά του χρήματα και τη συνεισφορά πολλών υποστηρικτών (επαγγελματιών και πολιτών) ο Ερυθρός Σταυρός Τρικάλων και φέτος συγκέντρωσε έναν μεγάλο όγκο προϊόντων -κυρίως μακράς διαρκείας- που θα μοιραστούν σε οικογένειες εντός και εκτός της πόλης των Τρικάλων.
Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος το τοπικό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ανταποκρίθηκε στα διαρκώς αυξανόμενα αιτήματα πολιτών που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, δόθηκαν σε περισσότερες από 220 οικογένειες, δωροεπιταγές και δέματα τροφίμων, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού.
0000000000000

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος, ευχαριστεί θερμά τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό των εκπαιδευτηρίων ΣΑΚΚΑ & ΑΘΗΝΑ, τις εταιρίες LIDL, ΒΙΟΛΑΝΤΑ, ΒΙΟΣΑΛ, ΑΦΟΙ ΜΑΤΗ, τον κ. Γεώργιο Νούλα, το κατάστημα της κας. Βασιλικής Γιδαροπούλου, αλλά και αρκετούς ανώνυμους συμπολίτες μας, για την πολύτιμη προσφορά τους σε τρόφιμα και άλλα είδη τα οποία διατέθηκαν σε άπορες οικογένειες.

0000000000000000000000
Ιδιαιτέρως, ευχαριστεί τον κ. Γ. Αγάκο, αν. Διευθυντή της Αστυνομικής Δ/νσης Τρικάλων και το ένστολο προσωπικό της Διεύθυνσης για την πρωτοβουλία τους να συγκεντρώσουν τρόφιμα, παιχνίδια και ρουχισμό και τα οποία παρέδωσαν στο Τμήμα μας προκειμένου να τα διαθέσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης