"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Μουσική Σχολή «Παπαστάθη» – Μεγάλη επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

 

Άλλη μια χρονιά γεμάτη με άοκνη προσπάθεια και πολύ μόχθο έφτασε αισίως στο τέλος της, αφού για ακόμη μια φορά τα αποτελέσματα ήταν ευχάριστα για μαθητές, γονείς, καθηγητές!

Οι σπουδαστές της Μουσικής Σχολής «Παπαστάθη» που παρακολουθούσαν τα τμήματα προετοιμασίας για τα μουσικά πανεπιστήμια είναι όλοι επιτυχόντες. Ήταν άξιοι σπουδαστές με ήθος και συνέπεια σε όλα τα χρόνια των σπουδών τους στη Σχολή μας, καθώς έδειξαν φανερή επιμέλεια και ενδιαφέρον για τα μαθήματα και τη συμμετοχή τους στα μουσικά σύνολα και τις εκδηλώσεις της Σχολής.

Οι επιτυχόντες είναι:

Ζιώγας Άγγελος του Δημητρίου, στο τμήμα Μουσικών Σπουδών Αθήνας, πτυχιούχος Αρμονίας, τελειόφοιτος της τάξης παραδοσιακού κλαρίνου του καθηγητή Χρήστου Κιτσόπουλου, μέλος της παραδοσιακής ορχήστρας της Σχολής, μέλος της νεανικής χορωδίας της Σχολής

Λιάνου Χριστίνα του Ευαγγέλου, στο τμήμα Μουσικών Σπουδών Κέρκυρας, πτυχιούχος Αρμονίας, μαθήτρια στη μέση τάξη βιολιού της καθηγήτριας Κων/νας Τότσκα, μέλος του συμφωνικού συνόλου της Σχολής, μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Τρικάλων

 

Μαντέλλος Περικλής του Ιωάννη, στο τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, πτυχιούχος Αρμονίας, τελειόφοιτος στη τάξη κλασικής κιθάρας του καθηγητή Γιάννη Μπέη, βραβευμένος με 2ο βραβείο στον 11ο πανελλήνιο διαγωνισμό για νέους κιθαριστές που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 11ου διεθνούς φεστιβάλ Δήμου Βέροιας το 2014 και επίσης βραβευμένος με 2ο βραβείο από τη συμμετοχή του στο 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό για Νέους Κιθαριστές που διοργάνωσε ο Δήμος Υμηττού το 2010.

Μπαλατσού Ζωή του Σπύρου, στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μαθήτρια στο Β έτος Αρμονίας.

 

Ρουσιαμάνης Φίλιππος –Ντέιβιντ του Ευαγγέλου, στο τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, αριστούχος πτυχιούχος Αρμονίας, αριστούχος πτυχιούχος Βιολιού, τελειόφοιτος στην τάξη πιάνου της καθηγήτριας Νατάσας Παπαστάθη, 1ο βιολί (κορυφαίος) στο συμφωνικό σύνολο της Σχολής, 1ο βιολί (κορυφαίος) στη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων, βραβευμένος σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς σύνθεσης, πιάνου και βιολιού.  Έπειτα από αξιολόγηση φακέλου συνθέσεων και ακρόαση τον δέχτηκαν για σπουδές στο τμήμα σύνθεσης του RNCM (Βόρειο Βασιλικό Κολέγιο της Μουσικής ), αλλά ήταν και μέσα στα 30 από τα 500 άτομα από όλο τον κόσμο που επιλέχτηκαν για ακρόαση στη Βασιλική Ακαδημία της Μουσικής του Λονδίνου. Για αυτές τις επιτυχίες έπαιξαν σπουδαίο ρόλο οι ερμηνευτικές του ικανότητες στο βιολί.

 

Σιώχου Μυρτώ-Ιοκάστη του Ορέστη, στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αριστούχος πτυχιούχος Αρμονίας, μαθήτρια στη μέση τάξη πιάνου της καθηγήτριας Νατάσας Παπαστάθη, μέλος της νεανικής χορωδίας της Σχολής.

Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη για την επιβεβαίωση που μας δίνουν οι συνεχόμενες και αυξανόμενες επιτυχίες των σπουδαστών μας. Ο αρχικός στόχος για την παροχή σωστής παιδείας και ποιοτικής μουσικής εκπαίδευσης έχει επιτευχθεί και συνεχίζουμε στα 20 χρόνια επιτυχούς πορείας της Σχολής μας. Με μεγάλη συγκίνηση και χαρμόσυνα συναισθήματα συγχαίρουμε όλους τους σπουδαστές που φοίτησαν και φοιτούν στη Σχολή μας και ευχόμαστε στους νέους φοιτητές καλές σπουδές και πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής τους!…

 

Από τη Διεύθυνση της Σχολής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης